Ktünde14 kérdése:
Hogyan váltsak gyorsan akkordokat, és egyáltalán, hogy tudnám rendesen lefogni őket? .
Figyelt kérdés
Konkrétan egy csomó akkordot csak nagyon nehezen kb. 10 perc szenvedéssel tudok lefogni. Hogy tudnám gyorsabban lefogni őket és hogy tudnék gyorsabban váltani kettő között?2016. márc. 18. 22:06
1/4 Mojjo válasza:
Sok gyakorlással. De ha tényleg ennyi idő lefogni egy akkordot, igencsak esélyes, hogy rosszul fogod őket, vagy minimum a gitárt rosszul tartod. Melyik akkordokkal van gondod?
2/4 A kérdező kommentje:
Főként csak a G akkord ennyire szenvedős a bonyolultabbakkal még nem foglalkozom. Elég kicsi a kezem, de azt olvastam, hogy az nem lehet probléma de én mégse tudom a kisujjammal lefogni a húrt. Jó perze nem tíz perc csak egy ki túlzás de tényleg nem megy könnyen :/
2016. márc. 18. 22:20
3/4 Mojjo válasza:
Hát igen, a kisujjnak meg kell ügyesednie, ez pedig idő és gyakorlás :)
Amúgy a G akkordot sokféleképp lehet fogni, gondolom te a 4 ujjas nyitott G-dúrt fogod. Esetleg a 3 ujjasat. A 3 ujjasat lehet úgy is, hogy gyűrűsujj vékony E húr 3. bund, középső ujj A húr 3. bund, mutatóujj vastag E húr 3. bund. Próbáld ki így, hátha jobban megy.
4/4 A kérdező kommentje:
uh ..:D nagyon köszi így tényleg jobb. mégegyszer köszi :)
2016. márc. 18. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!