Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult házasságod alatt, hogy más iránt éreztél fellángolást? Hányszor, és milyen hosszú házasságban?
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 14:08
11/15 anonim válasza:
Ja és 4 éves házasság. 8 éve együtt
12/15 anonim válasza:
Utolsó
De mi tart a házasságodban?
13/15 anonim válasza:
Sosem értettem ezt az érte megtettem volna dolgot.
Magadért tedd meg,ne egy másik emberért.
14/15 anonim válasza:
12 év házasság, 19 év ismeretség után ismertem meg valakit, akivel egymásba szerettünk. Akkor csak nagy beszélgetések voltak. Egy ideig nem beszéltünk,majd újra megkerestük egymást, nem tudunk egymástól szabadulni. Végre tettek is lettek.
15/15 anonim válasza:
Az együtt töltött 11 év alatt nem volt ilyen. Én egyszerűen nem tudok úgy viszonyulni senkihez, nem úgy nézek az ellenkező nemre, soha eszembe sem jutott, hogy baráti kapcsolaton felül bármi több kialakuljon mással. Lehetetlen.
Sajnos 2 olyan ember is volt ez idő alatt, akik szimpla baráti kapcsolatból egyszer csak előálltak azzal, hogy belém szerettek. Nem is értettem a dolgot, tudták hogy barátok vagyunk, tudták hogy boldog házasságban élek és szeretem a párom. Fura volt.
Egyébként 9,5 éve vagyunk házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!