Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, akik soha nem csalták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik soha nem csalták meg a feleségeiket és nem is tervezik, pedig lenne/lett volna rá alkalom, miért nem?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság.
jan. 15. 00:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Mert szeretem és hülye lennék lerombolni azt, amit együtt felépítettünk.
jan. 15. 00:44
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Tudod van ,akinek alap,hogy csak azzal akar lefekudni,akit ismer es szeret es nem erdekli rajta kivul senki mas. Van,amit csak a szivevel lat az ember. Szemmel nem lathato. Az ilyen ember sose fogja megbocsatani,ha megcsaltak.
jan. 15. 01:13
 3/18 anonim ***** válasza:
12%

Azért mert esélyük sincs egy Victoria's secret modell szintű nőnél. Egy másik átlagos nő miatt meg felesleges megcsalni az átlagos feleséget, hiszen ott vagy, ahol a part szakad.

A férfiak 90%-a valószínűleg már elfogadta, hogy nem lesz sosem 10/10-es nője. Szóval számára nem nyereséges a megcsalás. 0-ra, vagy (-)-ra tud kijönni belőle.

jan. 15. 01:37
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Mert szeretem? Ennyi ok bőven elég. Hozzáteszem tökéletes a kapcsolatunk minden téren is (szexuálisan is), mindketten minden téren mindent is megkapunk a másiktól.
jan. 15. 01:54
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Mert szeretem, és nem vágyom másra, nem mellékesen számomra ő a legszebb. Nekem a 10/10-es nő a szerelmem, a 10/10-es szex a szerelemből szeretkezés. A legtöbbünknek azért a jó nő egyáltalán nem azt jelenti, hogy legyen rajta két nagy csöcs, lehetőleg szilikonból, fél liter botox az arcában, meg kiló smink a fején.
jan. 15. 04:33
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Mert a legjobb barátom is a feleségem, és nem akarom átvágni.
jan. 15. 06:14
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Mindent megkapok a feleségemtől, amire vágyok. Nem lenne értelme megcsalni.
jan. 15. 06:34
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Hogy miért nem csalom meg? Azért mert párkapcsolatban vagyok, komolyan veszem. De fura ez a kérdés picit azért… Még csak házasok sem vagyunk, de komoly párkapcsolat, élettársam. Számtalan alkalmam lett volna akár még jobb nőket is megdugni, nálam nagyon bejött az, hogy mióta barátnőm van, sokkal jobban bepróbálkoznak más csajok is… De egy dugás nem ér meg annyit, hogy egy komoly párkapcsolatot felrúgjak.
jan. 15. 06:52
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem tennék szándékosan olyat, amivel pàromnak ártanék, az egyik legfontosabb nekem az ő boldogsága.

Mindent megkapok tőle, miért mennék máshoz, fektetnék időt másra? Kinek van rá ideje?

jan. 15. 07:37
 10/18 anonim ***** válasza:
6%
Mindent megkapok tőle, írtátok többen is. Tehát ha lenne vágy (gondolom, szexben, mi másban...), amibe nem egyezik bele, akkor menne a félrebaszás?
jan. 15. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!