Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők pár év házasság és szülés után pár évvel jó ha havi egyszer vannak hajlandóak szeretkezni? Úgy hogy régen heti 3-4 alkalom volt.
ne általánosíts
több eset van
1 nőnek csak gyerek kellett
2 apuka tojik mindenre, anyukára hárul minden (utána kinek van kedve és energiája?)
3 testével van baja anyukának (szülés miatt)
4 és sok más eset is lehet
Ez volt a mese.
Már a 3. albérletben lakom, mint programozó, sokat dolgozok be itthonról.
Nem kedvelem a panelokat, hanem az újépítésű, pár emeletes házakat, amik egész közel vannak egymáshoz.
Igen, mint mondjuk Újpesten a Városkapunál.
Na jelenleg is egy ilyenben lakom és van alkalmam egész nap figyelni, hogy melyik nőnek van szeretője vagy nincs.
Szinte egész délelőtt jönnek a srácok, aztán este meg, ha kiállok cigizni, mit hallok?
"Jaj szivem, nekem ehhez nincs kedvem."
Hát persze, hogy nincs, egész délelőtt, délután kefélték, elhiszem, hogy nincs kedve.
A poén az, hogy vagy fél éve láttam Facebookon egy lépcsőházban kiragasztott felhívást:
"Kedves nők!Ha mostantól érkezik a szeretőjük, kérjék meg, hogy ne itt az udvarban meg a ház előtt parkoljon, mert a ház lakói emiatt nem tudnak megállni!Köszönettel a Közös képviselő!"
Szal nyomják ezek a szexet, csak épp nem a férjükkel.
Jó hát azért nem a prolikból"
Igen, nyilván prolikról van szó, mikor leírtam, hogy nem panel.
Ez a lakás 20 millió, amiben vagyok és 39 m2, ha jól tudom.
1.Mert te ezt így biztos tudod ránézésre, hogy megér e ez a lakás annyit.
2.Leírtam, hogy albérletben vagyok.Szövegértés?
Azért jó látni, hogy már megy a kötekedés, a magyarázkodás, nulla % a hsz-em.
Mindent elmond.Sokaknak kínos a hozzászólásom.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!