Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők pár év házasság és szülés után pár évvel jó ha havi egyszer vannak hajlandóak szeretkezni? Úgy hogy régen heti 3-4 alkalom volt.
Én a szülés után hamar lefogytam, de a férjem nem kívánt már annyira. Bánatomban eszegetni kezdtem és hamar felszaladt rám 10 kiló. Utána arra akarta kenni hogy meghíztam, és ezért nem kíván. Amikor szembesítettem azzal, hogy voltam vékony a szülés után, csak a vállát vonogatta hogy akkor ő stresszelt. Megint elkezdtem fogyni, de csak tessék lássék nyúlt hozzám. Igen, bevallom, már nekem sem esett jól a dolog vele, mert egy unalmas használati tárgynak érzetem magam. Végül elváltunk. Még mindig szeretem, de nem tudnék vele még egyszer lefeküdni mert furcsa lenne. Úgy érzem a nőiségem meg volt bántva ebben a kapcsolatban, mert mint menet közben kiderült, olyan ideálnak kellett volna megfelelnem amilyen sosem voltam.
Mindezzel csak annyit akarok mondani hogy sokszor az van a háttérben, hogy a nő nem érzi magát nőnek többé. De ezen közösen lehet változtatni ha akartok.
Lehet óbégatni, de szintén tapasztalatból írom, hogy van ám bőven igazság abban, hogy a házas nők nagyrésze szeretőt tart.
A környezetemben ez szinte alap, hogy férj, gyerekek, szerető.
# 14/14
Én meg egy ilyet se ismerek, na? Elég merész kijelenteni, hogy bármiről van szó, úgyis szeretője van.
Amúgy lehet túlterhelt, lehet önbizalomhiányos (szülés után megváltozik a teste, sok nő nehezen fogadja el), lehet, hogy a férj nem közeledik megfelelően, csak este ráfordulna és lökne rajta kettőt, ez marhára nem izgató... Stb stb.
Udvarolj neki, adj neki önbizalmat, és izgasd fel.
"de az én ismerőseim nem csalják a párjukat."
Honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!