Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy házasság minimális szex mellett?
Van itt olyan, aki néhány év házasság és 2 gyerek után kb havi 1-2 alkalommal van csak együtt a párjával?
Én vagyok a nő és nem azért írom ki, mert szakítanék. Inkább az érdekel, hogy egy férfinek ez hosszabb távon megfelelhet e?
Gyeden vagyok a kisebbik gyerekkel, aki 1 éves. Nagyon ritkán vagyunk együtt. Többnyire ő kezdeményez, de soha nem utasítom el, közben megjön az én kedvem is.
Nem híztam meg, császár volt mindkettő. Szóval ilyen szülésből adódó dolog elvileg nem lehet.
A kérdésem az, hogy működhet ez így hosszú éveken keresztül? Vagy igyekezzek változtatni, kezdeményezni?
eddig hogy volt? heti hány alkalom?
esetleg nem gondolod hogy megcsal máassal és azért nem érdekli már veled
Azért elég önbizalom romboló lehet a férjed számára, ha nem kezdeményezel.
Sanszos, hogy egy idő után megunja.
Én nem vagyok ugyan házas és gyerekünk sincs, de nekem spec elég szarul esett, hogy a párom nem közeledett felém.
Egy idő után abbahagytam a dolgot, mert untam és úgy éreztem nem akar eléggé.
Azóta maga a szex sem okoz örömet, csak úgy megtörténik havonta 1-2x.
Szóval gondold magad a férjed helyébe és aszerint cselekedj!
Szulok vagytok most arra kell koncentralni
1o 15 ev visszajon a kedv es az eletorom is
Ha x éve együtt vagytok és van 2 gyermeketek akkor elvileg lennetek kellene olyan viszonyban,hogy ezt tőle kérdezd meg. Beszéljetek erről,kérdezd meg neki elég e ,megfelel e,vágyik e vmire stb. stb. Nyilván az jó lenne ha te is kezdeményeznél,ha érezné,hogy szereted,kívánod még. Ez neki sem lenne rossz.
Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt. Mi 11 éve, van 2 gyerekünk,most várjuk a harmadikat,de még így is hogy terhes vagyok megvan a heti 3. Nálunk a férjem ilyen téren nagy igényű,és hát én is szeretek szexelni....hol ő kezdeményez hol én. Nálunk nem működne hosszútávon ha havi 1 alkalom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!