Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működhet egy házasság minimáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy házasság minimális szex mellett?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, aki néhány év házasság és 2 gyerek után kb havi 1-2 alkalommal van csak együtt a párjával?

Én vagyok a nő és nem azért írom ki, mert szakítanék. Inkább az érdekel, hogy egy férfinek ez hosszabb távon megfelelhet e?

Gyeden vagyok a kisebbik gyerekkel, aki 1 éves. Nagyon ritkán vagyunk együtt. Többnyire ő kezdeményez, de soha nem utasítom el, közben megjön az én kedvem is.

Nem híztam meg, császár volt mindkettő. Szóval ilyen szülésből adódó dolog elvileg nem lehet.

A kérdésem az, hogy működhet ez így hosszú éveken keresztül? Vagy igyekezzek változtatni, kezdeményezni?

2016. aug. 16. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Nos, nem vagyok házas, de véleményem szerint neked is kezdeményezni kell. :) Elvégre neki is jó pont, hogy nem untál rá, sőt érdekel.
2016. aug. 16. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

eddig hogy volt? heti hány alkalom?

esetleg nem gondolod hogy megcsal máassal és azért nem érdekli már veled

2016. aug. 16. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Azért elég önbizalom romboló lehet a férjed számára, ha nem kezdeményezel.

Sanszos, hogy egy idő után megunja.

Én nem vagyok ugyan házas és gyerekünk sincs, de nekem spec elég szarul esett, hogy a párom nem közeledett felém.

Egy idő után abbahagytam a dolgot, mert untam és úgy éreztem nem akar eléggé.

Azóta maga a szex sem okoz örömet, csak úgy megtörténik havonta 1-2x.

Szóval gondold magad a férjed helyébe és aszerint cselekedj!

2016. aug. 16. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Működhet. Miért ne működhetne? Bár ha régen heti 5x volt szex...aztán az utóbbi időben lett havi 1-2...azért az úgy furcsa. Nálunk még havi 1 sincs meg sokszor. Most pl már 2 hónapja nem volt. És? Nem dől össze a világ...egyikünk sem csalt soha, nem vagyok azok a fajták. Sőt, a férjem sem hisztizett még soha emiatt. De nálunk sosem volt sok. A kapcsolat elején sem volt több havi 2 alkalomnál. Azóta meg eltelt 12 év...szóval szerintem nincs semmi baj az átlag havi 1x alkalmunkkal. Egészen addig, amíg ez mindkettőnknek megfelel. Márpedig így van már évek óta, és mondom...megcsalásról még csak fejben sincs szó! (amúgy meg az esetek 90%-ban én kezdeményezek. Egyszerűen azért, mert jobban szeretem így.) 31/nő
2016. aug. 16. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Tapasztalatom szerint működik, csak éppen egyik fél Avagy mindkettő félrekefél..
2016. aug. 16. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Szulok vagytok most arra kell koncentralni

1o 15 ev visszajon a kedv es az eletorom is

2016. aug. 16. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha x éve együtt vagytok és van 2 gyermeketek akkor elvileg lennetek kellene olyan viszonyban,hogy ezt tőle kérdezd meg. Beszéljetek erről,kérdezd meg neki elég e ,megfelel e,vágyik e vmire stb. stb. Nyilván az jó lenne ha te is kezdeményeznél,ha érezné,hogy szereted,kívánod még. Ez neki sem lenne rossz.

Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt. Mi 11 éve, van 2 gyerekünk,most várjuk a harmadikat,de még így is hogy terhes vagyok megvan a heti 3. Nálunk a férjem ilyen téren nagy igényű,és hát én is szeretek szexelni....hol ő kezdeményez hol én. Nálunk nem működne hosszútávon ha havi 1 alkalom lenne.

2016. aug. 16. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!