Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimális intimitással is működhet a házasság?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van. Csak a megismerkedésünk első pár hetében volt az, hogy amikor találkoztunk puszit adtunk egymásnak. Azóta csak együttlétkor ölelkezünk, csókoljuk egymást, akkor mondjuk, hogy szeretlek. Sima hétköznap nincs puszi, sem ölelés, de amúgy jól megvagyunk, sokat beszélgetünk, gyerekekkel játszunk, kirándulni megyünk, sokszor meglepjük egymást valami aprósággal. Én sem vagyok az a puszilkodós, ő sem, nekünk ez így jó. Van, hogy hetente többször is együtt vagyunk, de van, hogy havonta csak egyszer. Szerintetek "érdemes" visszahozni ezeket az érintéseket, vagy ha ez így jó, maradjon? Megbeszéltük már, hogy legyen sűrűbben, de valahogy mindég visszajutunk erre a minimális szintre.
"Én sem vagyok az a puszilkodós, ő sem, nekünk ez így jó."
Szerintem ezzel mindent elmondtál.
2013. máj. 24. 10:34
2/21 anonim válasza:
Én tutira nem bírnám ki. Nektek ez így jó?
2013. máj. 24. 10:34
3/21 anonim válasza:
Szerintem ti igazából nem szeretitek egymást "úgy", ha nincs erre egy minimális igényetek sem. Inkább baráti házasság.
2013. máj. 24. 10:36
4/21 anonim válasza:
Ha mindkettőtöknek jó így, nincs probléma.
2013. máj. 24. 10:37
5/21 anonim válasza:
szerintem, ha ez mindig így volt, és egyikőtöknek sincs semmi gondja vele, akkor OK. nem kell mindenből problémát csinálni...
2013. máj. 24. 10:38
6/21 anonim válasza:
Ha ez mindkettőtöknek igy megfelel ,akkor semmi gond ;-) ! Mi pont ellenkezője vagyunk a párommal ,11 év után is fontos a puszi ,az ölelés ... minden létező módon kimutatjuk az érzéseinket egymás felé :-) . Nekünk meg igy a jó ,nincs két egyforma kapcsolat . Minden jót nektek !
2013. máj. 24. 10:42
7/21 anonim válasza:
Ne foglalkozz az ilyen "nem szeretitek egymást igazán" válaszokkal. Ezt ami köztetek van a mèzes álomvilágban èlõ a szerelem örök emberek( akik 90%-ban elválnak) nem fogják megèrteni.
Megèrtitek egymást , a gyerekekkel kijöttök, egyikõtöknek sincs plusz igènye, tök egyformák vagytok mi kell mèg? :) Ne akarj megfelelni a külvilágnak azoknak sose elèg jó semmi, kènyszerbõl ne tegyetek semmit mert az csak ront. Ha neked is tènyleg jó ìgy akkor nem kell ezen változtatni.
2013. máj. 24. 10:42
8/21 anonim válasza:
Szia, igen, nagyon is jól működhet, hiszen nektek egyformák az igényeitek, elvárásotok. A baj akkor lenne, ha valamelyik fél többet igényelne és ezt nem kapná meg.
Én mindig is utáltam a buta statisztikai adatokat, na meg a szóbeszédet, hogy ki hányszor és mit csinál, hogy csinál, mert az a házasság is lehet tökéletes, ahol havonta egyszer vannak együtt és az is, ahol hetente egyszer, nem ezen múlik. Mi van azokkal, akik férje külföldön dolgozik és 2-3 havonta jár haza? Szerintem ne aggódj ezen feleslegesen, figyeljetek továbbra is oda egymásra, a gyerekek sok időt és energiát elvesznek, de aztán eltelik majd 10-15 év és újra rengeteg időtök lesz egymásra. Szerintem így szép az élet, hogy nem mindig egymás fenekében lógunk.
2013. máj. 24. 10:44
9/21 anonim válasza:
Ezek az "elvárások", hogy egy jó házasságban minden este együtt kell lenni, huhh!!! Marhaság. Akkor kell együtt lenni, amikor éppen jól esik. Ha havonta egyszer, akkor havonta egyszer. Ha mindkét félnek így jó, akkor tökéletes a házasság!
2013. máj. 24. 10:48
10/21 anonim válasza:
Nekem ez nem lenne elég,de hát ez én vagyok. Ha nektek elég és boldogok vagytok így,akkor mit érdekel más véleménye?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!