Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy magyar nő, cigány férfi házasságról? Lent
Ma 5 cigányból 2 tudja az igazi hagyományokat tartani, és elsőkörben a férfit utálja ki a családja, mert magyart vett feleségül.
Nehogy azt gondold hogy csak a magyar család részéről bánat ez, természetesen mindkét családnál fejtörés
Ami fellelhető még egy ilyen házasságban hogy a magyar is félig prímás cigány, aki tudja a magyar/cigány kultúrát is
20/F
Én magyar vagyok, de voltam már cigány lagziban. Játszottak mindenfélét. Ropták ott a magyarok is böcsülettel.
Mellesleg biztos, hogy nem problémamentes egy ilyen házasság, de felnőtt emberek tudják, hogy mit vállalnak. Senkinek semmi köze hozzá, mégis mindenki bele fog avatkozni. Hajrá, tartsatok ki!
ITT A PONT!!!!!!!!!!
a véleményem lehet, hogy lepontozásra hivatott, de nem örülök, hogy a magyarok keverednek a cigánnyal. lassan nem lesz ebben az országban ember, aki ne lenne vagy negyed részben cigány
A válasz 66%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/6 ma 20:30
milyen igaz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miért nem egy becsületes magyar férfit választasz inkább??
előbb utóbb úgy is elválnátok.. megcsal ott hagy téged..a gyerekkel és az adóssággal amit felhalmozott neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!