Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy magyar nő, cigány férfi házasságról? Lent
Figyelt kérdés
Ilyenkor hogy szokták megtartani a lagzit? Pl. a magyar nő szülei nem tudnak cigány zenére táncolni... és akkor ők is elmennek? vagy külön tartják? vagy hogy van ez? És mit gondoltok erről az egészről?2013. máj. 23. 20:14
11/20 A kérdező kommentje:
Válás a magyaroknál is van..
2013. máj. 23. 20:42
12/20 anonim válasza:
Ja csak mi nem gyilkolászunk....de ha neked ez kell, csináld;)
13/20 anonim válasza:
negyedik vagyok. szerintem lehet egy cigány akármilyen rendes, nagyon ritka, amelyik nem viselkedik cigány módjára, ha sarokba van szorítva. akkor mindig kibújik a szög a zsákbúúú
14/20 patkánylábú válasza:
igazuk van!! úgy is elő jön az igazi cigány belőle, ha egyszer jól összevesztek azt nem éled túl
15/20 A kérdező kommentje:
hm.. köszönöm a válaszokat!:)
2013. máj. 23. 21:01
16/20 anonim válasza:
volt már elég sok negatív tapasztalatom cigánnyal, a helyedben nem a lagzi miatt fájna fejem, hanem hogy mit csinálok, ha kést szorít a torkomhoz.
18/20 anonim válasza:
ha fel vagy készülve évi 20-gyerek szülésére akkor minden oké
19/20 anonim válasza:
És ha normális, dolgos ember? Lehet hogy az. Nekem pl. egy haverom roma, magyar nevelőszülők nevelték fel, normális, dolgozik meg szakmája van... kemény kitartó munkával elérte azt h ne utálják a bőre szine miatt.
20/20 anonim válasza:
Cigányt nem viszünk haza, nem házasodunk vele.
Egy magyar lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!