Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minimális intimitással is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimális intimitással is működhet a házasság?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van. Csak a megismerkedésünk első pár hetében volt az, hogy amikor találkoztunk puszit adtunk egymásnak. Azóta csak együttlétkor ölelkezünk, csókoljuk egymást, akkor mondjuk, hogy szeretlek. Sima hétköznap nincs puszi, sem ölelés, de amúgy jól megvagyunk, sokat beszélgetünk, gyerekekkel játszunk, kirándulni megyünk, sokszor meglepjük egymást valami aprósággal. Én sem vagyok az a puszilkodós, ő sem, nekünk ez így jó. Van, hogy hetente többször is együtt vagyunk, de van, hogy havonta csak egyszer. Szerintetek "érdemes" visszahozni ezeket az érintéseket, vagy ha ez így jó, maradjon? Megbeszéltük már, hogy legyen sűrűbben, de valahogy mindég visszajutunk erre a minimális szintre.

2013. máj. 24. 10:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
ha nektek így, akkor nincs itt probléma!
2013. máj. 24. 10:57
 12/21 anonim ***** válasza:
kimaradt a JÓ...
2013. máj. 24. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem mindaddig nincs gond, míg ez így nektek megfelel. :)
2013. máj. 24. 11:10
 14/21 A kérdező kommentje:
Persze, így furcsának tűnik. Kora reggel megy dolgozni, késő este jön haza, akkor jót játszunk a gyerekekkel, vacsora közben megbeszéljük az aznapi eseményeket. Fáradt ő is, én is. A gyerekek köztünk alszanak el, utána visszük őket a helyükre, sokszor csak nézzük őket, és boldogok vagyunk, hogy a szülei lehetünk nekik. Ott, a kiságy mellett átfogja a derekam. Aztán tévénézés közben elalszik, de amint átfordul, a derekamat átöleli álmában. Sokszor hoz egy szál rózsát, én meg a kedvenceit sütöm-főzöm. Szüleim mindég megpuszilták egymást, amikor hazaértek, de állandóan vitatkoztak, nem volt közös téma, nem tudtak semmit megbeszélni. El is váltak.. néha elgondolkozom, hogy ez most jó így nekünk, de lehet-e így folytatni? Próbálok változni egy kicsit, remélem ez nem lesz gond köztünk soha :-)
2013. máj. 24. 11:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha boldogok vagytok, akkor ezzel nincsen semmi gond!
2013. máj. 24. 11:23
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ez teljesen úgy tűnik,mint egy idilli pár:) Nehogy már mentegetőzz azért,hogy ti ilyenek vagytok:) Azért,mert mindenhol azt sulykolják,hogy csak az a jó kapcsolat,ahol orrba-szájba,minden nap 3x szexelnek,még nem biztos,hogy igaz is:) Ti szerencsések vagytok,megtaláltátok egymást,mert akkor lenne baj,ha valamelyikőtök többet akarna,míg a másiknak bőven megfelel. Rengetegen vannak így és ez igenis probléma,de csak azoknak. Ti összeilletek. Ne kombináld túl:) Hidd el,sokan cserélnének veletek. Abból,amit legutóbb írtál,az jön le,hogy nagyon szeretitek egymást. Hol itt a probléma?
2013. máj. 24. 11:29
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :-)
2013. máj. 24. 11:40
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

Oké, egyrészt ez most így jó nektek. Tényleg aranyosak vagytok, nyilván nagy a zseretet a családban, ez mind átjön! Másrészt azért a leírásból kicsit úgy tűnik, mintha ti elsősorban szülőpár lennétek és nem párkapcsolatban élő pár. Szülőpárnak tökéletes, de nem forog egy kicsit minden a gyerekek körül?

Azért érdemes lenne ténylegesen egymásra is figyelni, és itt nem a napi hány puszi a kérdés, hanem hogy TE, mint ember és Ő mint ember ne vesszetek el egymás számára a gyereknevelésben. Merthogy 10 év múlva a gyerekek szépen másfelé járnak majd, és akkor lehet, hogy ott fogtok nézni egymásra, hogy "ki ez az ismeretlen ember?" és "mit kezdjek vele a gyerekek nélkül?".

2013. máj. 24. 12:14
 19/21 A kérdező kommentje:
18-as: nálad a pont.. a férjem nagyszerű apa, következetes, ugyanakkor bármilyen bolondságban benne van a gyerekek kedvéért. Szeretem, mint apát, és mint férfit is, és itt a """"bibi"""", hogy tényleg szinte csak a gyerekekről szól minden. Ez valahogy most világosodott meg.. imádjuk őket, de tényleg mi lesz ha ők kirepülnek? Ezen változtatni kell. Húú, ez így most kicsit sokkolt, de felnyitotta a szemem, hogy ez mind szép és jó.. de, ott a de.. tényleg egy kicsivel több időt kellene egymásra figyelnünk, nyilván nem a gyerekek "rovására".
2013. máj. 24. 12:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Működhet - akkor, ha mind a két félnek erre van igénye. Nem mindenkinek van az egekben a libidója. Ha viszont valamelyikőtöknek ez nem elég, akkor lehet, hogy lesznek súrlódások.
2013. máj. 24. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!