Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem a gyerekeket az apjuk esküvőjére?
Szeptemberben megnősül a volt férjem, meghivta a gyerekeinket is (8 és 10 évesek)
Én jobban örülnék, ha a gyerekek itthon maradnának, egyrészt messze lesz az esemény,
másrészt nincs is senki, akire rábizhatnám a gyerekeket....
A volt férjem természetesen a feleségével lesz elfoglalva, anyósom pedig apósomra fog
jobban ügyelni.
Persze a gyerekeket a volt férjem a menyasszonyával már felbiztatta, milyen jól fogják
magukat érezni majd, persze a részletekről semmit sem beszélt velem...
Felvetettem neki is a kérdést, hogy ő hogyan is gondolta az egészet, csak annyit mondott,
hogy majd anyósom rá-rá néz majd a gyerekekre...
#1: Mi keresnivalója az exnek az esküvőjén? Semmi.
#2: Mind undorítóak vagyunk, megyek is egy sarokba szégyellni magam. #ISpeakSARCASM
Kérdező: Nyolc-tíz évesen egyedül jártam iskolába, busszal, ha kellett intéztem magamnak kaját, ha kellett reklamáltam a boltban, ha tönkrement a játék amit fél órával korábban vettem és "garanciát érvényesítettem". Egy ennyi idős gyerek már simán elvan egy esküvőn, nyilván oda ültetik a nagyszülők mellé Őket és ellesznek a többi gyerekkel, semmi bajuk nem lesz tőle ha elmennek egy esküvőre. Nem egy metálkoncertre vagy a Sziget Fesztiválra akarja vinni Őket.
Ha engem kérdezel nem a gyerekeiteken keresztül kell bosszút állni azért mert az exed újranősül és Neked savanyú a szőlő.
Na ezt igy ne, megmondod neki, hogy amikor nala vannak a gyerekek, akkor a felugyeletert o felel. Az, hogy majd az anyos ra-ranez, nem eleg.
Onmagaban semmi gond a meghivassal, miert is lenne, gondolom te se egyedul fogod leelni az eleted, es egyszer majd ha lesz valakid akivel egybekeltek (vagy ha mar volt is), ott is ott lesz a gyerek, tehat mondom, nem az eskuvo reszt kommentalom, DE, az ugy nem megy hogy elhivja a gyerekeket, aztan masra sozza a felugyeletet. Es itt most tokmindegy milyen programrol van szo, eskuvorol, etteremrol, jatszotterrol, vagy allatkertrol, ha a gyerekek nem veled hanem vele vannak, akkor o felel ertuk es pont.
#6 Ha valami baja lesz a gyereknek akkor nem tökmindegy hogy kinek kellett felenie érte?
De te sem vagy semmi #5 Ne tettessétek már magatokat ostobábbnak mint amilyenek vagytok.
#6: A nagyszülőkre rábízni két amúgy simán önálló korú gyermeket egyenlő azzal, hogy rásózod másra?
#7: Engedékenységgel kell elérni, hogy Téged szeressenek jobban? Ezúton is gratulálok.
Szerintem tedd fel az exednek a téged aggasztó kérdéseket. Pl. Hogy jutnak oda? Ki viszi le őket?
Normális esküvőn nincs sok részeg. Rokonok és barátok vannak ott.
Gondolom a te esküvődön is jelen lennének.
Miért ne lehetne ott a két gyerek az édesapja esküvőjén? NEKIK lenne rossz, ha kimaradnak.
Legyen náluk telefon, vagy az exed telóján jelentkezzenek be egyszer-kétszer, megnyugszol.
A rokonság is furán nézne, ha nem engeded el őket.
Az apjukkal és a nagyszülőkkel lesznek (+rokonok, más gyerekekkel), nem felügyelet nélkül.
Kicsit túlaggódod.
Üdv
Egy elvált anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!