Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjem miatt sokat szenvedek ebben a hazassagban, nem birom elviselni a hibait ( alabb lent) de a gyerekeket nem akarom bealdozni es ot is sajnalom. Megmentsem?
kiváló példa a rosszul értelmezett házasságra. ha valakit el kell majd riasztanom a közös élettől ezt a pár mondatot fogom neki idézni...
A házasság nem egy tárgy és a férj-feleség sem két dolog akik működnek. itt egyszerűen az van ahogy nézem, hogy te másként fogod fel az egészet mint a férjed és próbálod rákényszeríteni az akaratodat. ő látja, hogy igazad van de baromira mást gondol az egészről.
szerintem terápia kellene nektek.
mellesleg jelzem, hogy most te is máshova mentél sírni és te is gyenge vagy, mert nem tudod megoldani ezt a problémát
mikor nekünk ez előjött, akkor áttekintettük mit lehetne egyszerűsíteni és jobban csinálni. Kapott egy klassz konyhát, meg szárítógépet+mosógépet, tehát a háztartást felhoztuk. Így én is szívesebben segítek neki. Most a legnagyobb probléma a gyerekek örökös furikázása, de próbálom a gyerekekkel megbeszélni, hogy közlekedjenek önállóan stb stb
én sem vagyok egy házitündér, márcsak azért sem, mert a melóm sokszor teljesen kiszámíthatatlan.
Huhh, bár tőlem még messze van a család, ebből a beköpősdiből nagyon együtt érzek veled. :( Az én volt "barátnőm" is ezt csinálta állandóan és ez azóta felb.sz, mert mindig, szinte mindig nagyon igazságtalan volt, a szülei pedig pont olyan helyzetben vannak, ahol az ő lányuk véleményére úgy hajlanak, hogy csak na, a nővére nem normális, ő neki pedig ha az egész világ hülye körülötte, akkor az úgy van. Nagyon aljas csúsztató és hazug, se az állítmány, se a történet se a kontextus semmi nem igaz abból amit mond, de ő megtört, én meg szemét voltam, és én voltam a gyökér, ők pedig mindig kielemeztek amit nagy fennhangon az orrom alá dörgölt. Ő volt érzéketlen, szemét, önző, akkor is kicsavargatta a dolgokat hogy kihozzon bármit. Ja és persze, az ő apja nagyon-nagyon okos volt ilyenkor mindig, aki bölcs és tuti hogy igaza van. na meg a nagy lóf..t, elfogult volt, vak és naiv hogy fenntartások nélkül kezelte a lánya szavait, holott ismerhetné. Szánalmas volt, ezzel szemben én nem éltem ezzel soha de nagyon kellett volna!
Szóval tudom hogy ez milyen borzasztó, részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!