Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyan elnek szexmentes hazassagban? Aki ilyen hazassagban el, hogy lehet igy fenntartani a hazassagot?
Én nem élek így, el sem tudom képzelni, de barátnőmék igen, fél évig pl. nincs szex. A pasi május elején cuccolt össze, s ment el 6 év után.Hát így NEM lehet fenntartani a szexmentes házasságot.
A házasság szerves, alapvető, egyik lényegi, ha nem légyegi része a szex. Ha nincs szex, hanem mással van szex, a házasságnak igaziból end, azért házasságtörés a neve. Ezt azért írtam le, hogy hogy bizonyítsam, hogy A HÁZASSÁG EGYIK LÉGYEGE, A KIZÁRÓLAGOSAN EGYMÁSSAL VALÓ SZEX.
És persze a sors, vagyon, életközösség, közös megöregedés.
Szeretnem a barátnőmet, de kb már vártam, mikor hív sírva, hogy elment a férje.
Ja, és képzeld nem a nő nem akart szexelni, hanem a pasi. De amint látszik a pasi a feleésével nem akart szexelni, valószínű mással meg igen:-(. Mondjuk a lány nagyon-nagyon meghízott mindkét szülése után, és sajnos el is sárkányosodott, lehet ezért..
Azt hiszem nem a szex, hanem a kielégülés a legfontosabb!Hiába keféli a pasi napszámban az asszont, ha kielégíteni nem tudja. A férjeknek is egyre többet kell tenni a családért, háztartásért, (ebben én sem vagyok hibátlan) mert a nőkre rengeteg teher jut! Nem várom el a páromtól, hogy sült csirkével várjon. Ha főz boldoggá tesz!(én is próbálom őt) A kapcsolatok is megjavíthatók, ha nem fajul el a dolog!
Megbeszélni mindent időben!
Ez nagyon fontos!
A szex nem biologiai letszugseglet es lehet nelkule boldog hazassag.
Ami nelkulozhetetlen az az intimitas ami sokszor nem egyenlo a szexel
A vegigdumalt estek az osszebujas a kozos program.
Mi sokszor olyan faradtak vagyunk hogy nincs szex de osszebujunk es beszelgetunk nevtegelunk simogatjuk es bosszantjuk egymast.
A hazassgunk nagyon jo igaz mar boven 40+ vagyunk igy a sok szex atalakult igazi intimitasa.
Nem minden embernek biologiai szugseglet a szex az biztos
vannak olyan parok akik maskent is ki tudjak fejezni az intimitast egymast irant.
eloz aki vedekezes nelkul szexel es nem komoly kapcsolatban vegzi ezt bizony igy jar.
Tudod minden amit teszunk annak kovetkezmenye van
Egesz eletedben megfizetsz a dolgaidert.
A szex kovetkezmenye nem kivant terhesseg a hiszekenyseg kovetkezmenye hogy atvagnak.
tanuljon a ferfi a hibajabol es valtoztasson az eleten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!