Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is érdekes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is érdekes a házasságban ez a külön kassza, közös kassza kérdés?

Figyelt kérdés

Ha a férfi keres többet, mindenki a közös kasszát élteti.

De ha véletlenül a nő 3 ezer forinttal több jövedelemmel rendelkezik, akkor már külön kassza, mert nehogy már ő tartsa el a férfit!

Mi a véleményetek a jelenségről?

2015. máj. 6. 16:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%

Mi közös kasszán vagyunk.

Nem is tudnánk elképzelni a külön kasszát.

2015. máj. 6. 16:44
 2/29 anonim ***** válasza:
91%

Mi még nem vagyunk házasok, de nem filléreskedünk. Van számla, amit én fizetek be, van amit a Kedvesem; hol én vásárolok kaját, tisztítószereket stb., hol ő. Nem számoljuk, hogy ki mennyit költ. Gyerekünk még nincs.

Mi így csináljuk, mások meg másként. Kinek mi válik be jobban. Nem kell általánosítani szerintem.

2015. máj. 6. 16:47
 3/29 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, te milyen oldalt olvasol?

"mert nehogy már ő tartsa el a férfit! "

Ilyent csak akkor írnak, ha a pasi direkt cseszik dolgozni.

2015. máj. 6. 16:48
 4/29 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt az egész külön kassza dolgot hülyeségnek, normális körülmények között kivitelezhetetlennek tartom, legalábbis nem gondolom, hogy normális ember arra pazarolná a szabadidejét, hogy kiszámolja ki miből mennyit fizessen. Amit a kifejtésben írsz, nem tapasztaltam, nem is gondolom, hogy így lenne.
2015. máj. 6. 16:50
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk sincs külön kassza. Én megkapom a fizum, bevásárolunk belőle, kifizetem néhány számlánkat. UPC, LTP (egyik), Tel. számlák stb. Ő megkapja a fizuját, kifizetjük az albérletet + Ltp + biztosítás. A többiből élünk vagy elrakjuk. Nem tudnám elképzelni a külön kasszát.
2015. máj. 6. 16:51
 6/29 anonim ***** válasza:
90%
Mi is közös kasszán vagyunk. A férjem többet keres,mint én. Nálunk nincs már ilyen,hogy én pénzem,Te pénzed. Most éppen közös lakásra gyűjtünk.
2015. máj. 6. 16:51
 7/29 A kérdező kommentje:
3-as, te milyen oldalt olvasol?
2015. máj. 6. 16:52
 8/29 anonim ***** válasza:
97%
4-es vagyok, egyébként semmi bajom azzal, ha az egyik fél tartja el a másikat, bármikor bárkivel előfordulhat, hogy valamilyen okból nincs keresete ,ennek tudatában vállaltuk a házasságot.
2015. máj. 6. 16:52
 9/29 anonim ***** válasza:
76%

Én ezt az oldalt.

Minek akarod szítani itt a kedélyeket?

Kitalálsz valamit, és jelenségnek nevezed?

Inkább menj leckét írni.

2015. máj. 6. 16:54
 10/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a privátot:-))

Nem gondoltam, hogy valakit is ennyire felizgat a kérdésem:-))

2015. máj. 6. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!