Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/élettársak! Ti mennyit költötök ruhára?
Csak akkor veszek, ha már a régieket le kell cserélni. Évente egyszer-kétszer.
Általában megbeszéljük előtte. Akkor is, ha a férjemnek kell valami.
Havonta-2 havonta 1x.
Ha nagyobb összeg, azt megbeszéljük előre. Ha párezer ft, akkor csak utólag megmondom neki. Nem szól érte.
Jól keres a pasim.
Bármikor vásárolhatok, ha valamit szeretnék.
A konkrét összeget nem írnám le, de Gucci, Zara és hasonló üzletekben szoktam nézelődni, cuccok után.
Kb. 2 havonta megyek szétnézni, leginkább turikba de az esetek többségében nem veszek semmit. Ilyenkor szólok hogy megyek túrok egyet, hazajövök, meg szokta kérdezni hogy találtam-e valamit. A leggyakoribb válaszok: Nem volt semmi jó/aha csak nem volt rám jó/igen, ezt nézd mit találtam kemény 500 ft-ért!- és megmutatom :D
Előfordul, hogy benézek az ilyen H&M-féle helyekre amikor leárazások vannak de a legtöbbször azzal jövök haza, hogy a legérdekesebb a sale feliratú póló volt a próbababán xD
Nagyobb összegekért ritkán vásárolok, az inkább rendeléses és azt meg szoktuk nézni egymásnak, hogy jó lesz szerinted? Megéri? Ő is sokat rendel, mert mindketten elég sajátosan öltözködünk (metálban toljuk, ő katonai ruhákat is hord) és ezt általában egyszerre, együtt intézzük (macera és postaköltség szempontjából is jobban megéri).
Minden hónapban veszek magamnak valamit (kb 15.000), de nem mindig költök nagyon sokat (legnagyobb költésem 140.000 ft volt). A férjem szerencsére soha nem szólt ebbe bele pedig közös kasszán vagyunk és 4x annyi keres, mint én, persze nem is költök többet a fizetésemnél.
Ezeket a dolgokat nem beszéljük meg külön, ő is vesz magának ezt-azt, bár ő jobban szeret velem vásárolni, mert nehezen találja meg a neki megfelelő dolgokat, a vállfán lógva nem lát bennünk semmit.
Talán a cipőktől akad ki, mert már nem férnek, mostanában eladom őket, és 3 pár eladás után veszek 1 párat, szóval fogynak.... :)
És ha rendeltek akkor honnan szoktatok?
Nektek nincs néha olyan érzésetek mikor sétáltok az utcán, hogy "rongyosnak" érzitek magatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!