Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/élettársak! Ti mennyit költötök ruhára?
én legutóbb a tchibotól rendeltem,teljesen elégedett vagyok vele,szerintem fogok még tőlük,a bon prix is jó,bár onnan már "jártam" meg,nem a legjobb volt néhány rucinak a minősége.
Dehogynem érzem,az elmúlt 3 évben terhességek,szoptatás,stb miatt a súlyom 87 és 64 kiló között volt már mindenhol,így ruhatáramat se szívesen ujítgattam ekkora méretben...
Mi ritkán veszünk, de akkor általában kimegyünk az ouletbe, és onnan igyekszünk jó minőségűt keresni jó áron. Én kb. fél évente veszek néha valamit, ha kell, de ezek ilyen 1-1 ruhadarabok, ha le kell valamit cserélni. Nagyobb bevásárlást most csináltunk januárban, előtte már vagy két éve nem, sőt, sok olyan ruhánk van, ami ennél sokkal régebbi. Szoktam olcsóbb helyeken is vásárolni (H&M, C&A, Deichmann), de azok a pólók nagyon gyorsan kibolyhosodnak, tönkremennek. Van viszont, hogy nem találok máshol semmit. 2 éve vettem egy csizmát 5000ft-ért a Deichmannban, és 2 hónap alatt elkopott a sarka, majd 1 évre rá már az anyag is el kezdett foszlani rajta. Inkább ritkábban veszek ruhát, de akkor több pénzért, csak sajnos van, hogy nem találok, és akkor maradnak ezek, amiket viszont cserélni kell.
Legutóbb a férjemmel mentünk a nagyobb ruhabevásárlásra, és mivel egyébként ritkán veszek magamnak valamit, nem szokott szólni érte. Van külön "zsebpénzünk" mindkettőnknek, amibe nincs a másiknak beleszólása, a nagyobb tételt megbeszéljük.
Minden hónapban szoktam venni, hogy mennyit és mennyiért, az változó. Kb. 10.000-60.000 között mozgó összeget szoktam elkölteni.
A férjem nem szól semmit, ő is elkölt ennyit, csak amíg én 10.000-ből is simán veszek egy ruhadarabot, addig neki egy nadrág 20.000, egy cipő 40.000, és akkor még nem drágát választott.
Megbeszélés alapján venni? Ne viccelj már. Mindkettőnknek van keresete, mégis miért kérnénk egymás engedélyét arra, hogy mire költsüjk a saját pénzünket?? Elég röhejes lenne, nem gondolod?
Nem élek nagylábon egyáltalán, csak a fizetésemhez mérten. És nem mondanám, hogy annyira jól keresünk, max. normálisan. Ha nem keresnék ennyit, nyilván kevesebbet vásárolnék, de nem ez volt a kérdés. Mi nem beszéljük meg ki mire költi, és ha kevesebb pénzünk lenne, akkor sem beszélnénk meg.
Ha 50.000 marad a rezsi, hitel, étel után, akkor az 50.000 kétfele, és mindenki azt csinál a saját pénzével amit akar. Akkor annak kell elégnek lennie ruhára, szórakozásra. De attól még ugyanúgy nem szabnám meg a férjemnek mire költheti a SAJÁT pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!