Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet fenntartani házasságban a csábítást?
Figyelt kérdés
Én hogy érhetném el, hogy a férjem időről időre csábítani akarjon engem.
A házasságban azt hittem, megszűnnek ezek a játszmák, hisz mindkét fél kinyílvánította, hogy akarja a másikat. De nem! Neki ez lételeme, és szeretném fenntartani a tüzet.
Rossz hírem van, a megszokás megöli a csábítást. hiába ugrálsz otthon minden este combfixben és míderben, lejtesz rúd- és hastáncot, végigpróbálhatod a lakás és az autó minden szegletét, a kámaszutra összes pozícióját, szerepjáték, mélytorok, kutyafüle, attól még ugyanaz a nő és ugyanaz a férfi csinálja ugyanazt. Pont ezért lépnek félre a férfiak, az egyetlen dolog, amit egy feleség nem tud megadni a férjének, az az újdonság varázsa. :(
2013. nov. 12. 20:34
3/10 anonim válasza:
Hát azért ez nem így van.Néha át lehet változni....egy kis szerepjáték,ha spontán az a legjobb:P
2013. nov. 12. 20:45
4/10 anonim válasza:
Nem kell mindig, mindennap megmutatni a testünket neki. El kell rejteni, de ha úgy öltözünk fel, mindennap birizgálhatja az agyát, hogy vajon mit rejt a ruhánk, akár évek után is. Nem kell heti 7szer szexelni ... Lehet néha húzni pár napig egymás agyát, egy-két nyakra puszival, szenvedélyes csókkal, masszázzsal, de nem kell olyankor bekergetni őt a málnásba, hanem húzni egy kicsit egymás agyát ... :)
2013. nov. 12. 21:06
5/10 anonim válasza:
Az elsonek igazat adok..A feltekenye tetel nagyon jo dolog es eszt ferfikent mondom. Mar regota egyut vagyok a paromal es amig voltak rivalisok adig mindig kellet csabitsam hogy meg veletlen se menjen mas fel..most csak egymasnak vagyunk es eltut a csabitas.. Megbeszeltuk esztet, mivel kishian felreleptem es ugy dontotunk, hogy kideritsuk mi a problema..a mindenapos feltekenye tevesel sikerult viszahozni a csabitast. Persze o sem viszi tulzasba a feltekenye tevest. De ha elmegyunk szorakozni akor nem fogja visza magat a flortolesel, vagy mas ferfiakal tancolasal.. Es ha hiszed ha nem meg a sex is sokal jobb mert igy mindig bele kell adnom mindent hogy mindig legyen kielegitve
2013. nov. 18. 19:13
6/10 Nagyak válasza:
#2.: ez pontosan így van, nagyon jó hozzászólás!
Ha valakit érdekel egy picit bővebb véleményem, ami ehhez szervesen kapcsolódhat, akkor olvassa el a 29-es hozzászólásomat itt:
Ja, még valami. Egy roppant realista, mindent elmondó idézet egy filmből:
"Mutass egy bármilyen jó nőt, és én mutatok valakit, aki unja dugni."
2014. jan. 9. 08:56
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyak!
Akkor gondolom téged az sem érdekelne, ha a párod is így viselkedne, ha veled is szexel?
Mert az én páromnak volt egy egyszeri félrekefélése, amit megbeszéltünk, és megmondtam neki, hogy ha más kell neki, szóljon, elválnak útjaink és csinálhatja. Megígért mindent.
Pár év múlva pedig volt egy kb. 7 hónapos kapcsolata, ami utólag kiderült. Most még ezen a válságon tipródunk. Mondtam neki, hogy akkor nekem is jár két pasi, ha ő így érezte magát jól. A gondolatától is a falat vakarja, hogy én mással...
Pedig tudja, hogy vannak olyan vágyaim, amiket ő sosem fog megadni. Arra kér, nyomjam el ezeket, és legyek továbbra is mindenben hűséges párja.
2014. febr. 11. 10:31
9/10 anonim válasza:
Kérdező, nem bántásként, de szerinted ezek után van még értelme folytatni? Először lebukik, megígér fűt fát, utána pedig lebukik azzal hogy több hónapos viszonyt tart fenn? (ez már nem egyéjszakás kategória). És akkor még neki áll fentebb, hogy továbbra is legyél hozzá hűséges? Miből gondolod, hogy harmadjára nem fog megcsalni, csak még okosabban? Ami mondjuk nem hónapok hanem évek múlva fog kiderülni? Mert ha az első ígéretét (pontosabban a másodikat, mert már a házasságkötéskor megfogadott hűségesküt se bírta betartani) így megszegte, miből gondolod hogy majd pont most fog megtérülni? Ne nekem válaszolj erre, hanem magadnak.
2014. febr. 11. 10:41
10/10 A kérdező kommentje:
Hidd el, én is gondoltam erre. De a dolog nem ilyen egyszerű. Tisztában vagyok vele, hogy akkoriban a házasságunk nagyon rossz volt mindkettőnk hibájából. Persze a megoldás nem ez lett volna, hanem a problémák megoldása. Mindenesetre a házasságunk ugyanolyan rossz volt és a szex uncsi, én meg slampos, mikor otthagyta azt a nőt, akivel tulajdonképpen néhányszor beszélgettek, meg szexeltek kocsiban. Ennyiben merült ki a dolog. Mikor otthagyta, megváltozott a kapcsolatunk,éreztette, hogy szeret, megjavult a szex, én meg lefogytam, frizurát változtattam, sminkelem magam, csinosan öltözöm, kivirultam. 4 hónap múlva a vége után raktam össze a jeleket, amiket nem akartam akkoriban meglátni. Méghozzá a legnagyobb idill közepén. Már kb. 1 éve tart ez, és nem tudom, hogy eldobjam e azért, mert 1 rossz időszakunkban eltévelyedett. Hidd el, nehezebb együtt maradni, és küzdeni a fájdalommal, mint sértődötten válni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!