Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha egy házasságban nincs semmi probléma akkor a nők kreálnak maguknak?
HAHAHA!
Mióta vagy házas komám? A nők márcsak ilyenek, majd lesz ez még cifrább is!
A legjobban azt útálom, hogy sokszor agyon kell agyalnom, hogy melyik a kissebb baj? Ha arrább rakom, vagy ha otthagyom....
Nagyon kevés alternatívát szoktam kihagyni, ha a legrosszabbat választom, akkor van esélyem arra, hogy az egyik legjobbra lesz majd szükség. Ez többnyire bejönne, de egésszen másképpen kell majd lebonyolítani, hogy ezek a komplikációk ea büdös életbe nem jutottak volna eszembe magamtól.
No itt nehogy valami komlex dologra gondolj, nem egy játékprogram megírása, vagy egy operációs rendszer fejlesztéséről van szó, hane csupán annyi, hogy egy (01) tányér hogyan kerüljön a konyhaasztalról, a másfél(1.5) méterre lévő mosogatóba.
Egyébként én még csak nőket láttam, hallottam, tapasztaltam ily "világmegváltó" problémán ennyire komplex módon gondolkodni. (Ha lenne köztünk egy nő, biztosan megmagyarázná egy olyan szemszögből, hogy a legtalpraesettebb programozónak sem jutne eszébe ebből a megvilágításból boncolgatni!)
Most muszáj még 6 kérdést feltenni a wc deszkával kapcsolatban? Kipattant egy kis 16 éves szaros fejéből a kérdés, és ezen lovagoltok egy órája.
Sok idióta, szombat este, nincs jobb dolgotok. De mindig megkérdezem ilyenkor, akik ezeket a kérdéseket felteszik, na meg kommentálják mint az első (igen intelligens) idióták, azok tulajdonképpen b**zik? Csak mert szidjátok itt a nőket, ha kell, ha nem, de ki melegít fel éjszaka drágáim?
Nincs itt semmi ellentmondás! Szinte hihetetlen, de semmi kifogásom az ellen, hogy egy olyan nő melegítsen fel éjszakánként, akinek nincsen semmi káosz a fejében!
Hoppá! Ez, meg nektek nem jut eszetekbe hölgyeim!
... pedig ebben van logika! ...vagy pont azért?
lehet én vagyok túl maszkulin alkat nő létemre, de ha felüti a fejét egy probléma (nem kreálom külön, egyszerűen csak napirendre kerül egy kínzó kérdés/kérés/feladat), akkor azonnal szólok, megbeszéljük, kompromisszumot kötünk, és tartjuk magunkat hozzá. speciel a wc deszka kérdést sikerült 3 perc alatt átrágni, azóta egy szó nem esett róla, minden megy a megbeszéltek szerint. az efféle tárgyilagos dolgokon kár veszekedni, nem attól fog megoldódni.
no de ha valami bonyolultabb dolog jön a képbe, akkor bizony többször is kénytelenek vagyunk róla eszmecserét folytatni, ilyen pl. az autóvezetési stílusom, és a reggeli készülődési időm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!