Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/van olyan szakasza a házasságodnak, hogy úgy érezted csak fájdalmat, szenvedést okoz? De közben tudod, hogy szereted, de van amikor csak fáj és nem mersz lépni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 10:06
1/5 anonim válasza:
Volt. De túljutottam, túljutottunk rajta :)
2/5 anonim válasza:
igen, volt, az elmúlt két év folyamatosan, 2013 pedig maga a pokol. az elmúlt egy hónap mutat javulást, még kicsit hitetlen vagyok, de egyelőre úgy tűnik, meg lehet oldani mindent, ha mindkét fél akarja. a lényeg a mindkét fél.
én akartam lépni, de nem mertem, meg titkon reménykedtem, hogy nem lehet igaz, hogy fel kell adnom.
3/5 anonim válasza:
Igen, volt, most is ilyen van. El akartunk válni, és mertem nem elmenekülni, hanem megmondtam neki, hogy ennek ellenére szeretem és hülyeséget csinálunk. Ő is belátta. Szóval menekülni könnyebb, inkább harcolj. Ne ellene, hanem érte.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, harcolni... ezt tesszük lassan 1 éve, szerencsére mindketten akarjuk, hogy jó legyen. Nem akarunk elválni, mert belül érezzük, hogy együtt kell lennünk és együtt is akarunk lenni, csak olyan nehéz. Sokszor volt, hogy feladom ennyi volt, vége, de rájöttünk, hogy nem futamodhatunk meg. Megteszünk mindent amit kell és ha akkor sem lesz rendben akkor talán jöhet a következő lépés, de addig nem.
2013. okt. 28. 12:54
5/5 anonim válasza:
Nekem volt/van, de nem emerek lépni a kisgyermekeim miatt. Veletek mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!