Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont mikor tudtad, hogy vége a házasságodnak? Volt ilyen vagy csak egy folyamat volt?
Szerintem ez mindig egy folyamat Hacsak nem megcsalásról van szó, bár valamikor ez is csak egy következmény, máskor meg nem, csak rossz embert fogtál ki. Nálunk ott kezdődött, hogy összejöttünk:) Fiatalok voltunk, közös baráti társasággal, kedves, helyes volt, azonos érdeklődési kör, egyikünknek sem volt senkije hát összejöttünk, ahelyett, hogy csak barátok maradtunk volna. Becsúszott a gyerek, úgy döntöttünk megtartjuk, és ha már egy család leszünk akkor logikus lépés volt, hogy összeházasodunk.
Addig nem vettük észre, hogy mennyire nem szerelem, kapcsolat az ami közöttünk van, de a terhesség alatt megvilágosodtunk mindketten. Külön-külön, de mivel ott volt a gyerek, lakás, rendes volt (szerintem én is az vagyok:)) nem mertünk váltani. Még egy ideig szenvedtünk egymás mellett, úgy feküdtünk le egymással - mivel azért az kell- mintha háborúba indulnánk, később hozzámvágta, hogy olyan fejjel fogadtam a közeledését, mintha fogorvos lett volna. Egyszer akció elején "lemászott" rólam és pufogott, hogy ő ezt nem csinálja tovább, majd ott hagyott. Mikor hazajött megbeszéltük hogy elválunk :)
Nekem nem a házasságom, "csak" a jegyességem ment tönkre...
Folyamat volt, régóta éreztem, hogy ez így nem mehet tovább, és előbb-utóbb vége lesz, de az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor úgy megütött, hogy nekiestem a falnak.
Akkor vagy egy hétig nem beszéltem vele egyáltalán. Aztán megkértem, hogy legyen kedves szedje a cókmókját és tűnjön el.
Két nap múlva összepakoltunk együtt, kisétált az ajtón, és az életemből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!