Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont amikor azt mondtad:kész, vége elválsz, és nem bántad meg utólag!?
1 De ahhoz meg kell találni azt az embert, aki hajlandó veled együttműködni. Az úgy nem fair, ha csak az egyik ember izzad és tűr el mindent.
én akkor válnék el, ha nem illene hozzám a párom, sőt, ha ez így lenne, akkor hozzá se mentem volna.
köszönöm,bárcsak nekem is ennyi erőm volna mint a
kedves utolsónak..
Amikor beindították a barátjával a kifosztjuk hadműveletet.
Összeállt ugyanis egy taxis pasival, akivel kieszeltek egy gátlástalan tervet, hogy kiforgassanak a vagyonomból. Összehazudtak mindent a hatóságoknak, akik meg el is hitték nekik, mert ő a nő, ráadásul volt tanúja is. Persze a perben kiderült hogy a tanúja is meg ő is folyamatosan hazudik, de addig pokollá tette az életem. (Ha kisebbet hazudnak, talán többre mentek volna.) Ráadásul annak ellenére, hogy elvileg vége és dupláját kapta, mint ami járt volna neki, még mind a mai napig azon agyal, hogy mivel tud beperelni, szivatni, stb. De nem foglalkozom vele, nem hagyom hogy hatással lehessen rám.
Úgyhogy egyáltalán nem bántam meg, csak azt, hogy nem léptem korábban. (44F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!