Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont most jönnek ezek elő?
Teljesen megértelek! Mióta voltatok együtt? Mi volt a szakítás oka? A mi korunkban nehezebben veszi az ember az ilyen "kanyarokat"! Főleg ha szereted az illetőt, és szerelemből voltatok együtt! Látsz valami esélyt rá hogy újra összejöjjetek?
37/F
Szerintem most ilyen korszakát éled az életednek,ezért kijön rajtad az érzékenység!
3 szót kell megjegyezned és sokat ismételgetned:
Minden
Rendbe
Jön
Én ezt egy kicsit rövidebb verzióban csináltam meg. Pár napig olyan voltam mintha semmi sem történt volna, aztán mondhatni elmúlt a sokk hatás és összeomlottam. Azóta is 1-2 havonta rám jön ez a depi, és pár napig ki vagyok készülve tőle. Telnek a hónapok, lassan már évek, de nem változik semmi. Nem múlik, nem felejtődik. Nem hallgatok kedvenc együttest vagy énekest, mert neki is az volt. Nem nézek romantikus filmet és olyan filmeket amiről tudom, hogy kedvelte.
Eléggé ki szoktam borulni szakítások után, de azért ahogy telik az idő, mindig jobb lett. De most nem.
Én már csak hagyom, hogy fájjon ha épp az van soron, úgysem tudok hatni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!