Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságotokban mi volt az a pont, mikor azt éreztétek, hogy haldoklik a kapcsolatotok, és lehetetlen megmenteni?
Nagyon sok ilyen lehetett volna... de amikor bennem tudatosult, az az volt, mikor volt egy kis kalandja, és utána esküdözött, hogy velem képzeli el a jövőjét, próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de minden együtt töltött percben mintha a fogát húzták volna. Nem nézett rám, önkéntelenül elhúzódott, ha hozzáértem, ha szexuálisan közeledtem, olyan volt, mint egy darab fa (pedig ő a férfi).
Innentől már én is eltávolodtam.
Amikor már nem azt néztük, hogy mi az, ami összeköt, hanem azt, ami elválaszt.
Konkrétan: amit addig szépnek láttunk a másikban, az ronda lett, amit addig szerettünk benne, attól kiütést kaptunk, és végül amikor már a másik fizikai közelségét sem tudtuk elviselni.
Ha egy házaspár, vagy annak egyik tagja eljut idáig, akkor már nincs visszaút.
minden megmenthető.Saját tapasztalatból beszélek!
Hülyén hangzik de van egy SZERELEM PRÓBA.Nagyonis beválik.
Ha érdekel leirom:) mindössze 40napba telik
"Mindössze 40 nap". :D
Ez valami marketingszöveg? Előfizetek a megmentemakapcsolatomnegyvennapalatt.hu prémium tagságára (most mindössze 2490 Ft +Áfa e-mailenként!), és akkor megtanulom megmenteni a kapcsolatomat egy 40 napos kurzus során, vagy mi? Ha nem ehhez hasonló parasztvakítás, amit írni akarsz, hanem komoly dolog, akkor halljuk!
Igen, én is szeretném tudni ezt a 40 napos szerelem próbát.
Kérlek,h oszd meg velünk a tapasztattal nyert nagyszerű tudásodat, hadd olvassák mások is, így nekik is tudnál segíteni, hogy ne essen szakadékba a házasságuk.
1 házasság = 2 életet mentenél meg vele! Lássuk!!!!!
uramisten dehogyis neharagudjatok az élettársammal nyaraltunk nem tudtam irni.
Azóta már megis filmesítették és ahogy nézem sokkal jobb mint egyedül kinlódni:)
nézzétek meg 2órás de annyi változást hoz az életetekben:)
nekem elhihetitek
sok sikert!
bocsi itt a link----> [link]
és itt mennyetek le és a 19. film az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!