Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért van az hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha egy házasságban nincs semmi probléma akkor a nők kreálnak maguknak?

Figyelt kérdés
Ilyen a wc ülőke dolog. Meg ha túl sokat dolgozik akkor nincs ideje a nőre, ha túl keveset akkor keveset keres. Ha a férj nem csinálja azt amit a nő akar akkor az a baj, ha azt csinálja akkor férfiatlan.
2013. nov. 2. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tudom. Bár amikor éjszaka sötétben kimegyek wc-zni és beleesek a klotyóba, mert fel van hajtva a deszka, akkor szoktam káromkodni kicsit, de hát általában jobban szoktam röhögni :D Világosban meg nyilván látom, nem érdekel.

Meg amúgy engem kb. semmi ilyesmi dolog nem érdekel, hogy mi hol van, vagy fel van-e hajtva, vagy bármi...

De szerintem is az unalom az, ami előidézi a problémát. Esetleg frusztráltság, mert csak a lakókörnyezett rendezettsége az egyetlen sikerélménye az adott nőnek.

2013. nov. 3. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:

:) Ebben az esetben OLYAN problémák VANNAK a házasságban, amik a nőnek problémák, és nem a férfinak.

A WC-deszka dolog egyszerű: szerintem nem normális, hogy ugyanazt a WC-t használják többen! Gondolom, és 30 E Ft-ot az, hogy jó legyen a viszonyotok, tehát tessék kiépíteni egy másik WC-t is. Ha esetleg 200 E Ft-ot is megér Nektek a jó viszony, és van 2-4 nm-etek rá, akkor egy külön fürdőszoba is dukál!

Nem csinálja, amit a nő akar-téma: ez meg mélyebb lélektani dolog, ha belekezdek, nem hagyom abba sose!:)

2013. nov. 6. 04:20
 13/13 anonim ***** válasza:
jav.: (...) Gondolom, éR 30 E Ft-ot (...)
2013. nov. 6. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!