Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha egy házasságban a felek kivesznek külön szabadnapokat is?
ha meg tudják csinálni, jól teszik.
mondjuk, nekem a kikapcsoldás az, ha ott van a férjem is mellettem, de hát mindenki más.
És akkor mi van? Nem értem, miért irigyled a dolgozó embertől a pihenést. Ez jár, munkajogui kérdés a szabadság. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben lehetetlen egy az egyben ugyanazon a napokon szabit kivenni.
Férj és feleségnek nem is biztos, hogy ugyanannyi szabadsága van.
Le vagyok döbbenve, hogy ez a kérdés miért jutott eszedbe és hogy miért írtad ki..
Miért írtad ki?
Csatlakozom a 7-eshez. Fel sem merült bennem, hogy ez kérdés lenne.
Kicsit értetlen is vagyok, hogy mi ezen a kérdés.
Valamelyik félnek van elintéznivalója, munkája otthon esetleg, akkor miért vegyen ki szabit?
Egymáshoz igazodni pedig a "nagy nyári szabin" kívül majdhogynem lehetetlen teljes mértékben.
Munkahelyeken is be van osztva, hogy ki mikor megy szabira. Ha a feleség októberben tud, a férj meg novemberben, vagy ki kell venni a maradékot, hogy ne vigyék át következő évre, a két igazgató nem fogja összehangolni a házaspár kedvéért.
Nincs ezzel semmi gond.
Hát aki szeret egyedül lenni... akkor ezzel nincs is semmi gond.
Én már eleget voltam egyedül, a férjem is kb ezen a véleményen van.
Egyszerre a Karácsonyi-szilveszteri szünetet vesszük ki, illetve szülinapokra, évfordulóinkra 1-1 napot.
Nyáron nekem van szabadságom, a férjemnek viszont nincs. Ez nem választható. Ilyen a munkája.
De külön csak hogy valamelyikünk egyedül legyen itthon, nem veszünk ki szabadnapot.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!