Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő asszonyok! Ti is gyakran csaljátok a férjeteket, és miért?
Semennyire! Szeretem a férjem soha nem csalnám meg, van benne annyi gerinc, hogy ha valami már nem okés velünk akkor külön menjünk és utána jöhet más ember az életembe, de amúgy soha!
Szerencsére a férjem is ezen az állásponton van! Tiszteljük annyira egymást, hogy nem csaljuk meg, ha más kellene akkor kilépnénk a kapcsolatból!
2,5 hét múlva leszek házas, de soha senkit nem csaltam meg.
Vagyis egyszer 16 évesen, eldöntöttem, hogy szakítok az akkori "párommal", aki visszamondta a találkozót, így csak 2 héttel kerül sor a hivatalos szakításra, 1 csók történt előtte való héten, amit nem én kezdeményeztem, elkerülni sem tudtam, "lekapott" a táncpartnerem, a szórakozóhelyen. viszont ha gondolatban nem szakítottam volna már a fiúmmal, akkor nem is táncoltam volna olyan közelségben más fiúval, hogy erre lehetősége legyen, úgyhogy az én hibám is.
úgy vagyok vele, hogy ha már kifele kacsingatok, akkor legyen bennem annyi, hogy szakítok/beadom a válást, vagy ha meg akarom menteni a kapcsolatot, akkor nem csinálok hülyeséget, nem alázom meg a partneremet.
A vicc, hogy a megcsalás megalázó mivoltát, évekkel később pont attól a férfitól tanultam meg, aki azon a bulin megcsókolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!