Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elengedjem a gyerekeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem a gyerekeket az apjuk esküvőjére?

Figyelt kérdés

Szeptemberben megnősül a volt férjem, meghivta a gyerekeinket is (8 és 10 évesek)

Én jobban örülnék, ha a gyerekek itthon maradnának, egyrészt messze lesz az esemény,

másrészt nincs is senki, akire rábizhatnám a gyerekeket....

A volt férjem természetesen a feleségével lesz elfoglalva, anyósom pedig apósomra fog

jobban ügyelni.

Persze a gyerekeket a volt férjem a menyasszonyával már felbiztatta, milyen jól fogják

magukat érezni majd, persze a részletekről semmit sem beszélt velem...

Felvetettem neki is a kérdést, hogy ő hogyan is gondolta az egészet, csak annyit mondott,

hogy majd anyósom rá-rá néz majd a gyerekekre...

2016. aug. 10. 13:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

Mi az, hogy rá- rá néznek a gyerekekre?

Apás hétvége van. Övé a felügyelet...tök mindegy, hogy horgászni viszi őket vagy az esküvőjére.....

2016. aug. 10. 14:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el de elotte konzultalj az anyosoddal,es szervezd meg h figyeljenek ra valahogy. En ket eve elengedtem a sajataimat a volt ferjem eskuvojere, de oda vittek es hoztak is oket, plusz az ex anyosomek felugyeltek rajuk. Az egyik 6 a masik 10 eves volt:-)

Megerdemlik h lassak apukajuk boldogsagat, csak le kell szrvezni azt h vigyazzanak rajuk:-)

2016. aug. 10. 15:20
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

A szállítást és utána az alvást nyilván meg kell oldani, ebből ne engedj. Ha óvodás kisgyerekek lennének, azt mondom oké, jogosan aggódsz, na de egy 8 és 10 éves gyerekkel mi történhet egy esküvőn? Maximum túl sok sütit esznek, és elrontják a gyomrukat.

Az a benyomásom, hogy egyszerűen idegesít az esküvő ténye, és ez egyfajta kicsinyes bosszú akar lenni...

2016. aug. 10. 15:23
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

azzal a feltétellel engedném el őket ha a közelben szállást foglal nekem és a két gyereknek

levinném a gyerekeket oda (azt írtad messze van)

majd az esküvő előtt az apa értük megy és amikor elfáradtak vissza hozza a szállásra őket, majd másnap haza vinném a gyerekeket

így te is a közelben vagy ha baj van de mégsem vagy ott az esküvőn

és a gyerekek is ott lehetnek

mi így oldottuk meg 2 éve

annyi h nekem az exem ki is fizette a szállást :) - igaz lefoglaltak egy panziót a násznépnek és így túlkép nem került ez neki pluszba mert az esküvő is ott volt

exapóssal mentünk le így a benzin is kevesebb lett :)

2016. aug. 10. 16:17
 15/23 anonim ***** válasza:
29%

13-as: Anyukám unokatestvére ennél fiatalabb volt, mikor anyukám esküvőjén, mindkét szülője és több rokon jelenléte ellenére észrevétlenül feliszogatta a poharak alján maradt piákat. Persze nem azt mondom, hogy ez az általános, de gyerekekre jobb figyelni, főleg tömegben, mert mire megtalálod őket, már lehet, hogy megtörtént a baj.

Kérdező, üljetek le az exférjeddel meg az anyóssal, és szépen beszéljétek meg. Kell egy megbízható "kinevezett" felügyelő, ha apuka nem tud rájuk figyelni (és a saját esküvőjén valószínűleg nem tud), ebből ne engedj.

2016. aug. 10. 17:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

1. Az édesapa esküvőjén nyilván egyrészt a gyerekek is az első sorban, főasztalnál kapnának helyet, így mindig szem előtt lennének. Nem tudom hány esküvőn voltatok már, de a legkevesebbre jellemző, hogy az ifjú pár "egymással van elfoglalva". Éppen hogy a fotózás és a tánc idejére vannak csak kettesben, egyébként a hangulatra, vendégekre, rokonokra szentelik a figyelmüket többynire. Amibe bőven belefér az is, hogy két gyerekre odafigyeljenek

2. A legtöbb esküvőn már van külön játszósarok, felügyelettel a gyerekeknek

3. Ha ez nem lenne, a gyerekek saját nagyszülei, nagynénik, nagybácsik is jelen lennének nem? Nehogymár ők ne tudjanak felügyelni a gyerekekre! Mi abban a kivetnivaló, hogy az anyós (tehát a NAGYMAMA) felügyelne az unokáira?!

2016. aug. 10. 20:18
 17/23 anonim ***** válasza:
En elengedtem 2 kicsit (3es 5evesek) de elotte mindent atragtam minden erintettel tobbszor es amig exanyosnak jelenese volt,addig 2 masik rokon figyelt rajuk a szertartas alatt.Csak akkor engednem ha garantalja h a lathatas alatt is maximalisan figyel rajuk valaki,beleertve utazas,buli,szallas,visszaut.Az o felelossege,ha ezeket meg tudja oldani,minden tovabbi nelkul mehetnek.
2016. aug. 10. 21:19
 18/23 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a gyerekeknek ott "kell" lennie az apjuk esküvőjén. Én ezt alapnak teknteném. Ez fontos esemény, ha szoros és jó a kapcsolatuk az apjukkal, akkor alap, hogy ott vannak. Ha félsz, hogy részeges a násznép, nem figyelnek rájuk, akkor keressetek egy baby sittert. Ezer és ezer olyan esküvőt láttam, ahol akár a vendég házaspár vitt magával baby sittert, aki a szertartáson és a vacsorán sem vett részt (hisz idegen, nincs ott helyeÖ, de a buli alatt felügyelte a gyerekeket, és amikor a gyerekek elfáradtak, elment velük aludni, hogy a szülők tudjanak tovább mulatni.

De igazából azok kicsi gyerekek voltak, nem 8-10 éves nagyon.

Miért fog anyósod inkább apósodra figyelni, ezt nem értem? Én a saját gyerekeimet a nagyanyjukkal bármikor, bárhová el merném engedni, tudnám, hogy biztonságban vannak.

Mindegy is, akár baby sitter, akár nagymama, akár egy rokon lesz kijelölve, hogy vigyázzon a gyerekekre, ha nem engeded el őket, az szerintem mindenkinek örök tüske lesz. Főleg, ha a menyasszony is szeretné, biztos fontos neki a gyerekeiddel való jó kapcsolat. Engedd!

2016. aug. 10. 22:10
 19/23 anonim ***** válasza:

" Mi abban a kivetnivaló, hogy az anyós (tehát a NAGYMAMA) felügyelne az unokáira?!"

Abban az egvilagon semmi. Csakhogy akozott hogy a nagymama felugyel majd rajuk meg akozott hogy "ra-ranez majd a gyerekre" van egy eleg szeles szakadek.

2016. aug. 11. 10:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rosszul esne, ha a volt feleségem nem nézi ki belőlem, hogy ügyelni tudok a gyerekeimre, akár esküvő, akár nem. :O
2016. aug. 11. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!