Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem a gyerekeket az apjuk esküvőjére?
Szeptemberben megnősül a volt férjem, meghivta a gyerekeinket is (8 és 10 évesek)
Én jobban örülnék, ha a gyerekek itthon maradnának, egyrészt messze lesz az esemény,
másrészt nincs is senki, akire rábizhatnám a gyerekeket....
A volt férjem természetesen a feleségével lesz elfoglalva, anyósom pedig apósomra fog
jobban ügyelni.
Persze a gyerekeket a volt férjem a menyasszonyával már felbiztatta, milyen jól fogják
magukat érezni majd, persze a részletekről semmit sem beszélt velem...
Felvetettem neki is a kérdést, hogy ő hogyan is gondolta az egészet, csak annyit mondott,
hogy majd anyósom rá-rá néz majd a gyerekekre...
Köszönet a válaszokért!
Én is úgy gondolom, nincs helyem a volt férjem esküvőjén, számára én már a múlt része vagyok, ezzel a házassággal egy másik szakasz kezdődik az életében.
Alapvetően a meghívással sincs bajom, csak az esküvő körülményeivel: elsősorban a távolság és a felügyelet miatt aggódom.
A gyerekekért péntek délután anyósomék jönnek kocsival, ott is alszanak, anyósomék indulnak vissza velük vasárnap délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!