Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyunk szerelmesek egymásba a feleségemmel. De mindennél jobban szeretjük egymást és a gyerekeket. Akkor nekünk rossz a házasságunk és el kellene válnunk?
A férjemmel 12 éve vagyok együtt, nem röpködnek már pillangók a gyomromban, de azt biztosan tudom, hogy közöttünk nem csak erős szeretet van. Természetesen egy szeretetteljes házasságban is nagyon jó élni, de én azért örülök, hogy többet érzek a férjem iránt, mint szeretet.
A férjem azt mondja, ő még mindig erős szerelmet érez, bár szerintem egy kicsit túloz.... :)
Szerintem az IGAZI szerelem egy természetellenes állapot. Hosszú ideig nem viseli el az ember.
Emlékeztek? Nem tudtunk enni, aludni. Jöttünk mentünk, csak hogy találkozhassunk a másikkal. Nem tudtunk szinte semmi másra figyelni.
Ezt nem lehet hosszú távon fenntartani.
Hol olvastad, hogy szerelem nélkül nem működik a házasság??
Szinte az összes kérdésnél, ahol ez téma, rengetegen leírják, hogy a SZERETET a fontos, nem a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!