Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyunk szerelmesek egymásba a feleségemmel. De mindennél jobban szeretjük egymást és a gyerekeket. Akkor nekünk rossz a házasságunk és el kellene válnunk?
Miért kellene? Nem mindenkinél tartós állapot a szerelem. A fontos, hogy szeretitek, tisztelitek egymást.
Mi IGAZÁN szerelmesek is egymásba a férjemmel már 6 éve és mindennél jobban szeretjük is egymást.
Persze már nem a rózsaszín ködös állapot ez, de annak nincs is köze az igazi szerelemhez.
"Szerintem az IGAZI szerelem egy természetellenes állapot. Hosszú ideig nem viseli el az ember. "
Ez hülyeség. Miért lenne természetellenes, ha évek után is vágyom a férjem közelségére és férfiként is fontos nekem? Miért lenne természetellenes, hogy nem úgy tekintünk egymásra, mint két jó barát??
Az a természetellenes, ha nem így van egy házasságban...
Ha jól elvagytok és nem vitáztok, akkor egyetértek, hogy a gyerekek miatt érdemes együtt maradni. De ezenkívül benneteket semmi nem köt össze.
"A kérdező kommentje:
Lehet nem egy oldalt olvasunk? Mert bizony én általában olyanokat látok, hogy évtizedet után is ugyanolyan szerelmesek a házas felek, mint tini korukban. Egyesek még fokozzák is, hogy még sokkal jobban." pfff hazudnak, el ne hidd mar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!