Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt a házassági évfordulónk. A gyerekeket leadtam anyóshoz, hetekig eljártam egy tanfolyamra betanulni egy sztriptíz-bemutatót. Ma elmentem a gyerekekért, amikor jöttem haza épp a barátjával beszélt (? )
Azt mondta neki, hogy milyen szánalmas voltam és hogy inkább vettem volna egy nas-t.
Tegnap láthatóan érezte a bemutatót, nem értem, ez most miért kellett? Miért nem nekem mondta? Nagyon megalázva érzem magam.
Mondd meg neki, éreztesd vele, hogy miatta tetted, és sajnálja, hogy nem tetszett neki. Ajánld fel, hogy felejtsétek el az esetet, és éljétek át megint az évfordulót egy romantikus helyen.
Ez helyre hozná, az biztos, elolvadna ;)
Ez nagyon gáz.
Az én férjem, attól is elájul, ha egy kis bugyiban, pár másodpercig tekergetem a csípőmet. Hát még egy sztriptíztől, amit direkt miatta tanulnék be. Akkor is imádná, ha bénáznék :D Mert tetszem neki mindenhogyan, mindegy, hogy mit csinálok.
A te férjed egy bunkó! Ha nem tetszett neki, akkor is magában kellett volna tartania, nem elmondani idegeneknek. Szerintem már nem is érdekled őt, mint nő.
Te kihallgattad, hogy ők mit beszélnek? Mondta volna meg akkor neked szembe? Te megtetted volna fordítva?
Most szomorkodni fogsz, de ha az igazságot elárulod, hogy kihallgattad mit beszélnek, azzal csak rontasz a helyzeten.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy tetszett neki. Ezért sem értem.
De ha nem is tetszik neki - miért nem nekem mondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!