Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt a házassági évfordulónk. A gyerekeket leadtam anyóshoz, hetekig eljártam egy tanfolyamra betanulni egy sztriptíz-bemutatót. Ma elmentem a gyerekekért, amikor jöttem haza épp a barátjával beszélt (? )
Azt mondta neki, hogy milyen szánalmas voltam és hogy inkább vettem volna egy nas-t.
Tegnap láthatóan érezte a bemutatót, nem értem, ez most miért kellett? Miért nem nekem mondta? Nagyon megalázva érzem magam.
Sajnos nem működtek rendesen a dolgok, ezért is találtam ki ezt. És ezért is vagyok benne 100%-ig biztos, hogy tetszett neki.
A nas egy számítógépes dolog, adattárolásra van.
Gondolom nasst akart írni, édesség (?) nassolnivaló, csoki, ilyesmi.
Én tuti elválnék, milyen dolog már ez, hogy megaláz, és kibeszéli mással az intim dolgainkat???? Repülne!
hehe, tévedtem :D
akkor nem nass.
kár :D
esetleg csak a kérdezőtől nem tetszik neki a sztriptíz?
miért, ezt nem illene tudni a férjedről?
Lehet, hogy a férjed szereti a sztriptízt, de valószínűleg nem egy többgyerekes anyától, hanem egy fiatal nőtől. Nem véletlen, hogy a sztriptíz bárokban fiatalok vetkőznek.
Bocsi, hogy ezt így leírom, de lehet, hogy emiatt érezte szánalmasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!