Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt a házassági évfordulónk. A gyerekeket leadtam anyóshoz, hetekig eljártam egy tanfolyamra betanulni egy sztriptíz-bemutatót. Ma elmentem a gyerekekért, amikor jöttem haza épp a barátjával beszélt (? )
Azt mondta neki, hogy milyen szánalmas voltam és hogy inkább vettem volna egy nas-t.
Tegnap láthatóan érezte a bemutatót, nem értem, ez most miért kellett? Miért nem nekem mondta? Nagyon megalázva érzem magam.
Talán nem kellene qurvás "táncikákat" előadni, mert megalázod magad és a haver is mit gondolhat rólad...Persze a férfi is hibás, ezt nem kellett volna kibeszélnie.
Inkább viselkednél nőiesen, nem qurvásan.
"Talán nem kellene qurvás "táncikákat" előadni, mert megalázod magad és a haver is mit gondolhat rólad...Persze a férfi is hibás, ezt nem kellett volna kibeszélnie.
Inkább viselkednél nőiesen, nem qurvásan."
Irigylem a férjed. Gondolom szex közben tilos nálatok a lámpafény is. A tundra bugyikát pedig csak esztétikusan félre toljátok, nehogy qrvás legyen a dolog. :D
En ket dolog kozott vacilalnek:
1. Vennek neki egy ilyen kutyut (Nas), es irnik melle egy kartyat, hogy remelem ez nem szanalmas
2. Amikor legkozelebb talalkozunk a haverral, odamondanam, hogy kepzeljetek, a minap volt az evfordulonk, tancoltam egyet, igaz, igy is lassan kezdett alni a covek, de legalabb egy ideig birta az iramot. Nem ugy, ahogy szokta...
Az egyik válaszoló azt írta, hogy kvázi "természetes" a barátokkal kibeszélni azt, amit a társunkkal nem merünk. Miért is kötjük össze az életünket valaki olyannal, akivel nem merünk mindent megbeszélni?
"mert a barátban az ember bízik, tudja, hogy nem él vissza a helyzettel." - a házastársban nem lehet bízni, ő visszaél a helyzettel, igaz? Ha ez így van, akkor teljesen felesleges annak a 2 embernek a házassága..
Szerintem a kérdő nem akadt ki, csak sérelmezi hogy a férje nem volt vele(?) őszinte és megalázta valaki olyan előtt, akinek a szemébe kell néznie rendszeresen. Vagy éppen a barátnak kamuzott valami oknál fogva. Szerintem jogos a kérdező megbántottsága.
Kedves Kérdező, ne vedd magadra amit a sok sületlen ír! Szerintem szép dolog, hogy próbálod helyrehozni, a fréjed tesz valamit azért hogy javuljon a helyzet? Vagy ez is csak rád marad? Nem a te hibád az egész, te csak kedveskedni akartál és egy kis színt vinni a hálószobai életetekbe!
Kérdezz rá az elhangzottakra, próbáld meg NYUGODTAN megbeszélni vele, hogy miért mondta azt és miért nem tudta neked elmondani, hogy "nem tetszett" a műsor. Gondolj bele, mi lett volna ha MOST nem hallod meg, és még 2-3x megleped ilyennel mert végülis hatásos volt, és csak EZUTÁN tudod meg, hogy nem tetszett neki...
Én biztos kérdőre vonnám hogy miért mondta ezt, nem bírnám szó nélkül hagyni. Normális esetben igenis tetszenie kellett volna neki a sztriptíz, akkor is ha csak magadtól kitalálsz valamit és nem fektetsz bele ennyi energiát. Így meg pláne!
A haverjának nem szólnék vissza így hogy megalázzam a férjem, de megkérdezném a férjemtől hogy neki hogy esne ha a barátnőidnek azt mondanád hogy "végre felállt a f.rka a szánalmas férjemnek, már azt hittem kislány"... vagy valami ilyesmit.
Az egész kérdésből az látszik hogy te tepersz érte, ő meg el van kényelmesedve és abszolút nem érdekli hogy mi lesz.
nagyon érdekes ez az eset, s bár én nem tudok erre mit írni, egy estet, ami a családomban történt, azért leírok.
A feleség szintén szeretett volna a párja kedvében járni (aki mellesleg igencsak nagy hódolója a nőknek és nem meleg). Beiratkozott egy hastánc-tanfolyamra. A nő szerint pusztán a férje kedvéért. De a férjnek nem tetszett ez a dolog. Nem is ment el a vizsga"koncertre", magyarul a vizsgabemutatójukra. A hölgy ezen elkeseredett - hiszen a pasijának akart tetszeni. És tudod, miért nem tetszett a pasinak: mert ez a dolog olyan k@rvás. Most ne mondja senki, hogy nem az. Igazából - az!
Mert magamutogató, másokat elcsábítandó a szándék egy ilyen tánc tanulásakor - s ez a FÉRJEKET gyakran féltékennyé vagy zavarttá teszi.
Szóval, lehet, hogy a férjek csak a dugásnál élvezik az ilyen vérpezsdítő jeleneteket. A feleségük valami más, nem préda. Lehet, hogy sokaknak ez nem tetszik - de hát nem is vagyunk egyformák. Hálistennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!