Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek ki kellet mennie törökbe 1 napra másik nap jöt is haza mert fontos dolga volt. De nekem rosszul esik, hogy egy pici apróságot sem kaptam jogos ez tőlem?
En megertem ezt a reszet.
A tesojanak volt ido cipot venni?
Valamit hozhatott volna neked is.vagy senkinek se.
Bar lehet jobban jartal.valami hulyesegre elcseszte volna a penzt...:) fogd fel igy.
Nekem se esett volns jol mert ja keves ideje volt arra hogy jutott ido hogy tesonak adidas cipo.
De ez legyen a legnagyobb gondod az eletben:)
Én megértelek. Nekem is rosszul esne. Nem arról van szó,hogy egy napra ment és máris ajándékot hozzon, hanem itt az a szomorú, hogy ha a testvérének és magának tudott venni valamit akkor rád miért nem gondolt?!
És ez így rosszul tud esni.
Azért ha cipő meg kajavásárlásra volt ideje, nem igaz, hogy a feleségének nem tudott venni valamilyen apróságot.
Az én férjemnek ez lett volna az első, ha csak egy szelet csokit is, de biztos hozott volna meglepetést (vagy ha nem, akkor tényleg nem lett volna ideje, és másnak sem vett volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!