Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek ki kellet mennie törökbe 1 napra másik nap
jöt is haza mert fontos dolga volt. De nekem rosszul esik,
hogy egy pici apróságot sem kaptam jogos ez tőlem?
2015. jan. 3. 10:38
Én is ezt akartam mondani, kedves utolsó:D
Gyerekes a hisztid, kérdező. Külföldre azért ment, mert dolga volt ott. 1 napra ment. Szerinted mennyi szabadideje volt? Egy pasitól elvárni, hogy 1 napos rohanásban vegyen valamit a feleségének, amin nem sértődik meg, nagyon nehéz. Ha most vett volna neked egy bizsu fülbevalót, szinte száz, hogy nem is tetszett volna. Akkor meg azt a kérdést írtad volna ki: mi a fenének vett ajándékot, ha nem ismeri az ízlésem, pedig tudhatná, mert x ideje együtt vagyunk....vedd be a bogyód kérdező
2015. jan. 3. 10:40
13/21 A kérdező kommentje:
Nem csupán az ajándékról van szó ,hanem hogy amit ő szeretett volna megvenni mindent megvet ,de rám nem gondolt.
Ha az ember úgy megy külföldre, hogy alig van ideje ilyesmire, és nem vesz senkinek semmit, akkor nyilván a kérdező sem sértődik meg.
Szerintem normális embereknek mind rosszul esne, hogy a testvérnek és önmagának volt idő bevásárolni, de a saját feleségére egyáltalán nem gondolt.
2015. jan. 3. 11:09
Én nap mint nap több hisztiző felnőttet látok mint fiatalt.
2015. jan. 3. 11:31
Igazad van,ha más nem hozott volna neked egy tábla csokit.Micsoda bunkó.legközelebb neked is jusson eszedbe mindenki más csak ő nem.
2015. jan. 3. 11:37
Olyan vagy, mint a hisztis kistestvérek, akiknek mindig kell valamit adni a tesó születésnapján is, hogy kussoljon. Miért létfontosságú, hogy mindig mindenhol te is képbe kerülj? Igen vehetett volna valamit, az lett volna a figyelmes, kedves, stb. De nem vett, amitől nem lett rossz, csak egyszerűen másra gondolt és kész.
2015. jan. 3. 12:59
Ez legyen a legnagyobb problémád...:D Lehet, hogy a tesójával ugyanolyan lábméretük van, ezért tudott neki cipőt venni. Én egyáltalán nem lennék hisztis, ha a férjem nem hozna nekem ajándékot külföldről. Örülj annak, hogy hazajött. Meg nem is értem, hogy a kaja miért nem elég ajándék.
2015. jan. 3. 18:25
Szerintem teljesen igazad van. Ha a tesójának volt idő cipőt válogatni, nem hiszem, hogy ne tudott volna egy bizsut (akár válogatás nélkül) leakasztani és kifizetni.
2015. jan. 3. 18:39
Én részben megértelek, és a javaslatom a következő. Most tedd túl magad ezen, mert kicsit tényleg túlreagálod. DE legközelebb reméljük hoz vásárfiát. Ha nem, na akkor lehet picit hisztizni :)
2015. jan. 3. 23:49
Kapcsolódó kérdések: