Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemnek ki kellet mennie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek ki kellet mennie törökbe 1 napra másik nap jöt is haza mert fontos dolga volt. De nekem rosszul esik, hogy egy pici apróságot sem kaptam jogos ez tőlem?

Figyelt kérdés
A testvérének adidas cipőt vett ,magának övet ,hozott mogyórót ,ilyen mogyi féléket ,sajtotott kaját,de nekem semmit nem vett .Azt mondta ,hogy nem volt ideje nekem venni semmit.De én ezt nem hiszem el egy kendőmek vagy egy kis bizsunak örültem volna .Azt mondja ,hogy a kajás útba volt neki egyhelyen vet meg mindent.
2015. jan. 3. 10:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is rosszul esne.
2015. jan. 3. 10:38
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

Én is ezt akartam mondani, kedves utolsó:D

Gyerekes a hisztid, kérdező. Külföldre azért ment, mert dolga volt ott. 1 napra ment. Szerinted mennyi szabadideje volt? Egy pasitól elvárni, hogy 1 napos rohanásban vegyen valamit a feleségének, amin nem sértődik meg, nagyon nehéz. Ha most vett volna neked egy bizsu fülbevalót, szinte száz, hogy nem is tetszett volna. Akkor meg azt a kérdést írtad volna ki: mi a fenének vett ajándékot, ha nem ismeri az ízlésem, pedig tudhatná, mert x ideje együtt vagyunk....vedd be a bogyód kérdező

2015. jan. 3. 10:40
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem csupán az ajándékról van szó ,hanem hogy amit ő szeretett volna megvenni mindent megvet ,de rám nem gondolt.
2015. jan. 3. 10:44
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

Ha az ember úgy megy külföldre, hogy alig van ideje ilyesmire, és nem vesz senkinek semmit, akkor nyilván a kérdező sem sértődik meg.

Szerintem normális embereknek mind rosszul esne, hogy a testvérnek és önmagának volt idő bevásárolni, de a saját feleségére egyáltalán nem gondolt.

2015. jan. 3. 11:09
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Én nap mint nap több hisztiző felnőttet látok mint fiatalt.
2015. jan. 3. 11:31
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Igazad van,ha más nem hozott volna neked egy tábla csokit.Micsoda bunkó.legközelebb neked is jusson eszedbe mindenki más csak ő nem.
2015. jan. 3. 11:37
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Olyan vagy, mint a hisztis kistestvérek, akiknek mindig kell valamit adni a tesó születésnapján is, hogy kussoljon. Miért létfontosságú, hogy mindig mindenhol te is képbe kerülj? Igen vehetett volna valamit, az lett volna a figyelmes, kedves, stb. De nem vett, amitől nem lett rossz, csak egyszerűen másra gondolt és kész.
2015. jan. 3. 12:59
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Ez legyen a legnagyobb problémád...:D Lehet, hogy a tesójával ugyanolyan lábméretük van, ezért tudott neki cipőt venni. Én egyáltalán nem lennék hisztis, ha a férjem nem hozna nekem ajándékot külföldről. Örülj annak, hogy hazajött. Meg nem is értem, hogy a kaja miért nem elég ajándék.
2015. jan. 3. 18:25
 19/21 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem teljesen igazad van. Ha a tesójának volt idő cipőt válogatni, nem hiszem, hogy ne tudott volna egy bizsut (akár válogatás nélkül) leakasztani és kifizetni.
2015. jan. 3. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Én részben megértelek, és a javaslatom a következő. Most tedd túl magad ezen, mert kicsit tényleg túlreagálod. DE legközelebb reméljük hoz vásárfiát. Ha nem, na akkor lehet picit hisztizni :)
2015. jan. 3. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!