Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt a házassági évfordulónk. A gyerekeket leadtam anyóshoz, hetekig eljártam egy tanfolyamra betanulni egy sztriptíz-bemutatót. Ma elmentem a gyerekekért, amikor jöttem haza épp a barátjával beszélt (? )
Azt mondta neki, hogy milyen szánalmas voltam és hogy inkább vettem volna egy nas-t.
Tegnap láthatóan érezte a bemutatót, nem értem, ez most miért kellett? Miért nem nekem mondta? Nagyon megalázva érzem magam.

"Azt mondta neki, hogy milyen szánalmas voltam és hogy inkább vettem volna egy nas-t."
Mit vettél volna???

Ismerem és tudom, hogy szereti az ilyet.
Épen most derült ki, hogy nem így van, de te csak hidd ezt továbbra is...

"Ismerem és tudom, hogy szereti az ilyet.
Épen most derült ki, hogy nem így van, de te csak hidd ezt továbbra is..."
Az nem opció,hogy esetleg csak a kérdezőtől nem tetszik neki a sztriptíz?
Sajnálom a kérdezőt,roppant nagy tahóság volt a férjtől.

" inkább vettem volna egy nas-t. "
Mi az a nas?????

Ezek szerint mégsem ismered eléggé ahhoz, hogy tudd, nem jönnek be neki ezek a dolgok.
Neked nyilván nem akarja mondani, meg rossz képet vágni rá, nehogy megbántson, de a haverjának simán elmondja.
Valahol megértem, én is akad, amit a barátnőimmel megdumálok, és majd ma. utána mondom a páromnak.

Én sem tudom mi az a nas... Valaki elmagyarázná?
Amúgy meg a férjed mit produkált az évfordulón? Ő kedveskedett valamivel?
Elég bunkó hogy így beszél a hátad mögött, inkább büszkének kéne legyen hogy a felesége szexis magánelőadást tart neki.
Ezek után jó ideig nem volna kedvem szexelni vele, az tuti. Folyton ez jutna eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!