Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Celebrations kérdése:
Céges rendezvény, ottalvós. Féltékenység. Ti hogy
állnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Férjem 2-3 havonta, (nyáron sűrűbben) jár céges rendezvényekre, amik általában elmondása szerint kötelezőek, vacsora majd ottalvós bulival végződnek: leiszom magam hajnalig, bulizós, wellnessezés fullos szállodákban, cégtulajdonosok, milliomos nők+ferfik, kollegák Általában kb 100-150 emberes bulik, nők-férfiak egyaránt. Amikor megismerkedtünk nem ilyen munkahelye volt. Viszont ezek baromira zavarnak engem, nem tudom, hogy én túlzom el? Baromi féltékeny és ideges leszek ha ezekre az ottalvós bulikra megy. Eddig nem vettem észre, hogy megcsalt volna, bizonyítottan céges bulik, mégis zavar rettentően. Kavarognak a gondolatok bennem, hogy bízzak benne, de mégis remegek, gyomorgörcsöm van. Viszont tudom, hogy nem vallaná be ha valami is történne, gondolom abból, hogy egyéb apróságokon is már rajta kaptam, hogy szemembe hazudott, titkolta. Úgy érzem nekem nem igazán fér bele egy házasságba az ilyen bulizás 2-3 havonta még ha céges is. Én nem tudnám megtenni vele, még kávéra sem megyek munkatársaimmal sem, nehogy féltékeny legyen, mert ő még arra is az lenne. Mit gondoltok? Velem van a baj? Túl féltékeny vagyok? Más hogy állna ehhez?
1. Kizártnak tartom, hogy ilyet kötelezővé tegyenek. Az összes NORMÁLIS családos dolgozó kiakadna rajta: nők is, férfiak is.
2. Ez nem kis költség a cégnek. Miért erre költene a cég? Egy időben valóban divat volt az ilyen részegeskedős "csapatépítő", de ezek az idők már rég elmúltak, és akkor sem ilyen gyakran voltak, max. évente egyszer. Már csak a költség miatt is.
3. Ezekben a helyzetekben valóban kb. bárki bárkivel kefélhet (max. aki annyira részeg, annak nem áll fel). Tehát nem alaptalan a féltékenykedésed.
Én megmondanám neki, hogy vagy ő csap a munkahelyén az asztalra, hogy "ez nekem nem fér bele" vagy én itthon ugyanezzel a szöveggel.
tegnap 13:11
2/34 anonim válasza:
“Kavarognak a gondolatok bennem, hogy bízzak benne, de mégis remegek, gyomorgörcsöm van.”
28 évem alatt ilyen érzéseim mindig csak azok a pasijaim mellett voltak, akiknek tényleg vaj volt a fülük mögött. Mindig megéreztem, hogy kiben bízhatok és kiben nem. Akiben bízhattam, amellett sosem volt gyomorgörcsöm, akárhol is járt. A helyedben én a megérzésemre hallgatnék. Bizalom nélkül nincs jó kapcsolat.
tegnap 13:11
3/34 anonim válasza:
Eleg erdekes hogy nem vihet magaval. Raadasul 2-3 napos ceges buli 3 havonta? Fura, voltam nem egy ceges bulin de nem 3 naposan. Bizinytalan lennek en is. Egyebkent milyen ceg az ahol ilyen surun van buli? Mikor elmegy buliba hivd fel a cegez hogy tenyleg van e rendezveny.
tegnap 13:12
4/34 anonim válasza:
A hétköznapokban hogyan viselkedik veled? Mennyire érezteti, hogy hálás érted? Kimutatja az érzelmeit?
tegnap 13:14
5/34 A kérdező kommentje:
Ezek díjkiosztók, éves, féléves cégértékelések, csapatépítők. A cégnek tényleg jól megy, utána néztem mindig céges bulin volt, ők állták. Azt mondja mindig, ez ezzel jár, jól keres. Nem akar másik munkát. Nem szabhatom meg neki, hogy hagyja ott. Pedig már válás közelébe is voltunk ez miatt is+ más gondok. Azt hittem legyőztem a féltékenységet, de úgy néz ki nem megy.
tegnap 13:16
6/34 anonim válasza:
Fundamentazik egyik ismerosom, ott is vannak dijatadok de nem 3 naposak. Reggel megy delutan estefele jon. Az is jol megy, jol ketes de nem 3 napos bulik. A nap vege fele egy vacsora es mindenki mehy haza mert CSALADJUK van. Valami fura van a dologban.
tegnap 13:20
7/34 A kérdező kommentje:
Hétköznapokban amióta újra helyre hoztuk a dolgokat közöttünk rendesen viselkedik velem. Most is látta, hogy zavar, próbál többet kedveskedni, mondta többször, hogy szeret és családja a mindene. Szerinte nálam van a hiba, eltúlzom, odabökte egyszer hogy biztos az önértékelésemmel van baj azért vagyok féltékeny.
tegnap 13:20
8/34 anonim válasza:
Szokott képet küldeni a helyekről? Bizonyítható, hogy tényleg ott van, ahol mondja?
tegnap 13:21
9/34 A kérdező kommentje:
1 ottalvós éjszakásak nem 3. Reggel megy, másnap délután jön haza
tegnap 13:21
10/34 A kérdező kommentje:
Szokott képet küldeni, nagy céges plakátokkal. Szóval tuti ott van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!