Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Céges rendezvény, ottalvós....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Celebrations kérdése:

Céges rendezvény, ottalvós. Féltékenység. Ti hogy állnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Férjem 2-3 havonta, (nyáron sűrűbben) jár céges rendezvényekre, amik általában elmondása szerint kötelezőek, vacsora majd ottalvós bulival végződnek: leiszom magam hajnalig, bulizós, wellnessezés fullos szállodákban, cégtulajdonosok, milliomos nők+ferfik, kollegák Általában kb 100-150 emberes bulik, nők-férfiak egyaránt. Amikor megismerkedtünk nem ilyen munkahelye volt. Viszont ezek baromira zavarnak engem, nem tudom, hogy én túlzom el? Baromi féltékeny és ideges leszek ha ezekre az ottalvós bulikra megy. Eddig nem vettem észre, hogy megcsalt volna, bizonyítottan céges bulik, mégis zavar rettentően. Kavarognak a gondolatok bennem, hogy bízzak benne, de mégis remegek, gyomorgörcsöm van. Viszont tudom, hogy nem vallaná be ha valami is történne, gondolom abból, hogy egyéb apróságokon is már rajta kaptam, hogy szemembe hazudott, titkolta. Úgy érzem nekem nem igazán fér bele egy házasságba az ilyen bulizás 2-3 havonta még ha céges is. Én nem tudnám megtenni vele, még kávéra sem megyek munkatársaimmal sem, nehogy féltékeny legyen, mert ő még arra is az lenne. Mit gondoltok? Velem van a baj? Túl féltékeny vagyok? Más hogy állna ehhez?

tegnap 13:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
51%
Én nem vitatom az ilyen munkahely létezését én csak azt szeretném megtudni, hogy hova kell jelentkezni?? 🫣
tegnap 19:06
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Pl a férjem munkahelyén. Tessék, hajrá, sok sikert.

tegnap 19:17
 33/35 anonim ***** válasza:

Azt mondják, nekünk, nőknek van egy bizonyos hatodik èrzèkünk...

Amondó vagyok,ha így èrzel, akkor valószínűleg az áll a háttérben, hogy a párod ezt hozza ki belőled,mert olyan, amilyennek te is látod őt.Ezt èrdemes azèrt megbeszélni vele.

tegnap 20:09
 34/35 anonim ***** válasza:
Ottalvós évi 2 alkalommal van nálunk, ami 4 nap, és sajnos külföld. Sosem mentem, 1 éjszaka belföldön még csak-csak, amúgy nem fér bele a család mellett ilyen messze és ennyi idő. Vannak a nem ott alvós bulik, amin részt veszel egy vacsorán meg iszol 1-2 valamit aztán taxival hazamész, ez is éjfél körül. Aki ezek után tovább megy az éjszakába a “keménymaggal”, az vagy huszonéves család nélkül, vagy rühell otthon lenni a feleségével és a gyerekeivel. Én gyeden vagyok, a férjemnek aktívak ezek a programjai, de nincs rossz érzés bennem. 1 éjszaka a csapatépítő, a többi csak vacsora meg ez-az, amaz de hazajön emberi időben, vállalható állapotban. Folyamatosan beszélünk, ír, hív, meg amúgy ott van ez a bizalom dolog is, amire épülnie kellene mindennek.
ma 01:37
 35/35 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek, jómagam is szoktam ilyenekre járni. Igen, nagy a csábítás és minden lehetőség adott, hogy félredugjon az ember, de nem, nem dug mindenki mindenkivel.
ma 06:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!