Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjetek a fizeteset mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjetek a fizeteset mind odaadja nektek?

Figyelt kérdés
tegnap 18:53
1 2
 1/17 anonim válasza:
82%
Mondhatni. De nem nekem adja konkretan, hanem abbol (is) koltunk, elunk, mert kozos kasszan vagyunk.
tegnap 19:02
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
..? Nem? Fizeti mindenki, amit kell, de nem "adja oda" a fizetését. Marad mindenkinek a számláján, ami marad. Közös kasszán vagyunk, nem számoljuk, hogy ki mit és mennyit fizetett, függetlenül attól, hogy a saját számlánkon levő pénzzel gazdálkodunk. Ha valakinek kell valami, akkor szólunk, hogy a másik fizesse, szükség szerint, de amúgy nem számoltatjuk el a fizetésével egymást.
tegnap 19:03
 3/17 anonim válasza:
74%
Igen, de nem odaadja, hanem együtt vesszük fel a két fizetést és közösen költünk belőle amire kell. Nem nézzük hogy kiéből van fizetve a számla, vagy épp kiéből van bevásárolva.
tegnap 19:05
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk egyenesen hozzám érkezik a fizetése. XD
tegnap 19:19
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Miért adná oda?
tegnap 19:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy nézzük. Az én számlámra ami érkezik (csed, gyed, csp stb), az a megtakarítás számlánk. Onnan vonódik a lakáshitel, másra nem költünk. A férjem számlájáról költök én is, ő is.
tegnap 19:32
 7/17 anonim ***** válasza:

anno fizette az albit + rezsit + nagy bevásárlás + cigijét + hiteleit (nem is maradt belőle

minden más az enyém volt - kis bevásárlások gyerekek dolgai kocsi benzin stb...

tegnap 19:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Megkapja a fizetést, megcsináljuk a kötelező nagy bevásárlást és a többit odaadja én gazdálkodjak.

Ő 10.-en kapja, én 20.-an.

Az enyémből fizetjük a hitelt, a rezsit, plusz egy újabb nagy bevásárlást csinálunk belőle.

Mi nem nagyon használunk bankszámlát, így a pénz mindig otthon van, ha kell neki ker, adok neki, de munkába nem jár nagyobb összeggel.

15 éve vagyunk együtt és elejétől fogva így csináljuk

tegnap 19:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Miért adná oda? Közös kasszán vagyunk, hiszen közős háztartásban élünk, de van külőn banszámlánk. Változó mikor ki fizet. Sose számolgattunk. Ha valamelyikünk számlája leürül a másik utal rá.
tegnap 19:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem a férjem, az élettársam, de mindketten használjuk a számláját, nekem nincs számlán.
tegnap 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!