Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjetek a fizeteset mind odaadja nektek?
Igen, mivel sokkal jobban bánok a pénzzel, mint ő. Mindig mondja, hogy nekem köszönhető az, hogy ilyen anyagi biztonságban élünk.
Az összbevételünk 4500 euró.
A teljes fizetését átutalja, az én számlámrol megy le a lakás, a számlák és minden más. Olyan 2800-3000 eurót teszünk így félre egy hónapban. A 13 és 14 havi fizetésekből járunk nyaralni meg síelni. Szerintem ha más lenne a rendszer, akkor fejetlenség uralkodna és ennek a töredékét tudnánk megspórolni. Amúgy a férjem bármikor rendelhet magának amit szeretne, szabad hozzáférése van a bankkártyámhoz, annyi, hogy én felügyelem, hogy egy bizonyos limitet ne lépjünk át.
Nem. 300 ezret, azaz Azt a részt adja oda amit itthon tartunk amíg el nem kell költeni. havi Bevásárlásra való, rezsipénz, ilyenek. Így könnyebb átlátni mennyit költünk, hol tartunk.
Amit utalni kell, meg a szórakozásra szánt pénzünk a kártyáról megy.
Az én fizum az én számlámra jön és ott is marad, az a közös megtakarításunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!