Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjetek a fizeteset mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjetek a fizeteset mind odaadja nektek?

Figyelt kérdés
tegnap 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Közös számlánk van, arra jön minden jövedelem, arról megy minden kiadás.
tegnap 20:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem. Van egy közös számla, arra megy mindkettőnk fizetése. Van két bankkártya, mindketten annyit költünk, amennyi feltétlenül szükséges. Ami megmarad, az a hónap végén a megtakaritásba megy. Egyikünk sem pazarol, nincs 32 pár cipőm vagy neki Gucci táska, és a gyerekeknek mindenük megvan, ami szükséges, de nincs évente új IPhone vagy hasonlók. 12 éve igy csináljuk.
tegnap 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:
12%
Mind a kettonknek van sajat szamlaja ( hitel miatt szukseges volt) amikor megjon a fizetes,.elutaljuk amit el kell, ki van fizetve minden amit ki kell, bevasarolunk es ami marad az le van veve es itthon van tartva. Ha kell valakinek vesz ki belole
tegnap 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
14%

Igen, mivel sokkal jobban bánok a pénzzel, mint ő. Mindig mondja, hogy nekem köszönhető az, hogy ilyen anyagi biztonságban élünk.

Az összbevételünk 4500 euró.

A teljes fizetését átutalja, az én számlámrol megy le a lakás, a számlák és minden más. Olyan 2800-3000 eurót teszünk így félre egy hónapban. A 13 és 14 havi fizetésekből járunk nyaralni meg síelni. Szerintem ha más lenne a rendszer, akkor fejetlenség uralkodna és ennek a töredékét tudnánk megspórolni. Amúgy a férjem bármikor rendelhet magának amit szeretne, szabad hozzáférése van a bankkártyámhoz, annyi, hogy én felügyelem, hogy egy bizonyos limitet ne lépjünk át.

tegnap 20:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem. 300 ezret, azaz Azt a részt adja oda amit itthon tartunk amíg el nem kell költeni. havi Bevásárlásra való, rezsipénz, ilyenek. Így könnyebb átlátni mennyit költünk, hol tartunk.

Amit utalni kell, meg a szórakozásra szánt pénzünk a kártyáról megy.

Az én fizum az én számlámra jön és ott is marad, az a közös megtakarításunk.

tegnap 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:
39%
Egy bankszámlánk van.
tegnap 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mindkettőnk fizetése saját számlára jön, és abból utalunk át havonta egy fix összeget a fizetéseink arányában a közös számlánkra, ahonnan minden közös dolgot fizetünk.
tegnap 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk közös kassza van, szóval végülis "ideadja", de én is neki az enyémet.
ma 03:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!