Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, akik nem akartok rendszeresen szexelni a feleségetekkel, miért nem akartok?
Lehet női válasz is, ha valaki tudja a férje miért nem akar vele.
Nekem. Kicsit furcsa, mert mindig azt hittem, hogyha házasok akkor vágynak egymásra/bejönnek egymásnak (főleg a férfinek a nő, hiszen elvette és ő kezdeményezte az egészet). + A legtöbb kultúrában azért házasodnak, hogy lehessen szexelni.
Köszi, ha válaszoltok!
A férfiak az alábbi okok miatt nem szokták kívánni a feleségüket:
- érzelmileg kihűlt, ellaposodott a kapcsolat;
- a feleség megváltozott külsőleg is, viselkedésre is;
- a korábbi visszautasítások, viták miatt inkább már nem is akarnak kezdeményezni, eltűnt a varázs, a vágy (a feleséggel szemben).
"mert mindig azt hittem, hogyha házasok akkor vágynak egymásra/bejönnek egymásnak"
De naiv vagy.
"A legtöbb kultúrában azért házasodnak, hogy lehessen szexelni."
Ez csak a mézesmáz. A konzervatív társadalmakban inkább egyfajta gazdasági érdekszövetség, illetve társadalmi kötelesség a házasság. Az, hogy kivel akarsz szexelni, mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!