Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik rendszeresen csaljátok
barátnőtöket/feleségeteket, úgy, hogy sosem derült ki,
mesélnétek nekem róla?
Figyelt kérdés
Érdekel milyen érzés csalni hosszútávon úgy, hogy a másik mit sem sejt. Én nem tennék ilyet, de kíváncsi vagyok azokra akik ezt megteszik szemrebbenés nélkül.
Nyugodtan sztorizhattok, exekről is, egy, vagy több szerető volt, egyéjszakás...
Nincs ebben semmi érdekes, egyszerűen otthon már nem kívánom. A szeretőmmel pedig úgy érzem magam, mintha újra fiatal lennék. 48F
2021. aug. 31. 15:43
2/18 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de hogy hogy sosem derült ki? Nem is gyanakszik? Vagy nem érdekli?
2021. aug. 31. 15:47
3/18 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, és ezt nőként írom. Akire már szarnak otthon, annál nem veszik észre. Amúgy észre lehet venni.
2021. aug. 31. 15:50
4/18 anonim válasza:
Mi van, tanulni akarsz, hogyan kell patkánynak lenni úgy, hogy ne kapjanak el? 🤦♀️
2021. aug. 31. 15:50
5/18 anonim válasza:
Volt olyan időszak, mikor gyanakodott párom (konkrétan én voltam a hülye és tapasztalatlan) akkor inkább abbahagytuk a kapcsolatot a szeretőmmel. Nemrég újrakezdtük, egy kicsivel óvatosabban. Talán az is könnyedség, hogy ő azóta elvált, így már egyszerűbbek a találkozók. #1
2021. aug. 31. 15:53
6/18 anonim válasza:
Sokan észreveszik, de függenek a pasastól, anyagiak, gyerek, nincs hová menni, stb. Így szemet hunynak felette.
2021. aug. 31. 15:54
7/18 anonim válasza:
Milyen érzés lenne kérdező? 😃 Gondolj csak bele...ha kretén, akkor mintha venne egy mély levegőt, ha az elvei ellen cselekszik, akkor önellentmondásba keveredik, az meg szar...
2021. aug. 31. 15:55
8/18 A kérdező kommentje:
Van egy barátom, aki ezt csinálja a feleségével és nem tudom felfogni hogyan lehet így élni és nagyon érdekel, hogy ezt a nők tényleg nem veszik észre, vagy nem érdekli őket, esetleg anyagiak/gyerek miatt maradnak együtt.
2021. aug. 31. 15:56
9/18 anonim válasza:
Vagy a nő is ezt csinálja.
2021. aug. 31. 16:01
10/18 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az adott nő nem vette észre, lehet, hogy észrevette, de sz..ik bele, mert már nem szereti a pasit, de rossz lenne vagyonmegosztás után egy albérleti szobában kucorogni a kölökkel, vagy annyira társfüggő, hogy inkább úgy tesz, mintha nem történt volna semmi...
Aki meg nem veszi észre, az csak részben van attól, hogy a férfi annyira okos és ügyes - inkább attól van, hogy a nő baromi buta vagy már nem figyel oda a párjára. Nyilván itt is le lehet bukni, ha vki nagyon bután csinálja (saját teló, nem töröl előzményeket, simán elöl hagyja; közös bankszámláról fizeti a vacsit; egy hisztis p...t fogott ki szeretőnek, aki direkt borít stb.).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!