Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felesegem utalja a meglepetese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegem utalja a meglepeteseket. En meg imadom meglepni jo programokkal. Sosincs egyensuly koztunk. Senki sem akar valtozni. Hogy lesz igy bekesseg?

Figyelt kérdés
tegnap 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
De miért utálja? Lehet szereti, csak azt nem tetszik neki, amivel megleped. Vannak olyanok, akiknek érzéke van mindig olyat választani a másiknak fixen nem fog tetszeni. Gyakorlatilag inkább magadat leped meg, nem a nejedet.
tegnap 13:37
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Röviden: vagy változtok (legalább egyiktek), vagy nem lesz békesség.
tegnap 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Pl én se szeretem a meglepetéseket, akkor se ha tetszene maga a dolog amivel meglepnek. Azt szeretem ha tudok tervezni és készülni. Azt nem, mikor tudtom nélkül “rángatnak bele” valamibe, akármi is az.

tegnap 13:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne lepd meg programokkal, hanem találjatok ki közösen jó programokat, vagy a program ötletével lepd meg, de még ne legyen semmi lefixálva (pl. időpont), legyen változtatható, ha valami nem okés neki. Szerintem ez így jó lehet mindenkinek, hiszen programok így is lesznek, csak nem lesz kvázi kész tények elé állítva.
tegnap 13:48
 5/13 A kérdező kommentje:

"Pl én se szeretem a meglepetéseket, akkor se ha tetszene maga a dolog amivel meglepnek. Azt szeretem ha tudok tervezni és készülni. Azt nem, mikor tudtom nélkül “rángatnak bele” valamibe, akármi is az."

Ugyanezt gondolja 0 is,total ugyanaz. De olyan jo lenne meglepni neha valami kis hetvegi hotelm,varosnezaes, utazas a kozelbe, valentin bécsben stb.

De ah tetszene is neki, ott morog nekem,hogy utalja a meglepeteseket mert "tervezos" tipus.

tegnap 13:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint te magadnak szeretsz ajándékozni, nem a párodnak.

tegnap 14:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Állíts be úgy, hogy Meglepetééééés, jövő szombaton Bécsbe megyüüüüűnk!! :)

Te megleped, ő tervezhet, probléma megoldva.

tegnap 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

KÉrdező

"olyna jó lenne..." de... az ajándékadásnak, meglepetésnek nem az a lényege, hogy te neked legyen jó, hanem az, hogy annak, aki kapja.

Itt te vagy az aktív tevékeny fél aki oylat cisnál amit a másik nem szeretne. Emiatt itt te vagy az, akinek változtatni kell. Meg az egyetlen aki változtatni tud, elvégre az, hogy meg vagy lepve, az nem aktív tevékenység.

És amúgy igen, ahogy előttem írták, középút lehetne az, hogy hetekkel korábban leped meg őt a kész programmal.

tegnap 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lesz békesség, ha békén hagyod. Nagyon önző és öncélú azzal örömet okozni, ami a másiknak nem is öröm.
tegnap 14:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereti a meglepetéseket, akkor ne akard meglepni. ENNYI.
tegnap 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!