Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegem utalja a meglepeteseket. En meg imadom meglepni jo programokkal. Sosincs egyensuly koztunk. Senki sem akar valtozni. Hogy lesz igy bekesseg?
Pl én se szeretem a meglepetéseket, akkor se ha tetszene maga a dolog amivel meglepnek. Azt szeretem ha tudok tervezni és készülni. Azt nem, mikor tudtom nélkül “rángatnak bele” valamibe, akármi is az.
"Pl én se szeretem a meglepetéseket, akkor se ha tetszene maga a dolog amivel meglepnek. Azt szeretem ha tudok tervezni és készülni. Azt nem, mikor tudtom nélkül “rángatnak bele” valamibe, akármi is az."
Ugyanezt gondolja 0 is,total ugyanaz. De olyan jo lenne meglepni neha valami kis hetvegi hotelm,varosnezaes, utazas a kozelbe, valentin bécsben stb.
De ah tetszene is neki, ott morog nekem,hogy utalja a meglepeteseket mert "tervezos" tipus.
Ezek szerint te magadnak szeretsz ajándékozni, nem a párodnak.
Állíts be úgy, hogy Meglepetééééés, jövő szombaton Bécsbe megyüüüüűnk!! :)
Te megleped, ő tervezhet, probléma megoldva.
KÉrdező
"olyna jó lenne..." de... az ajándékadásnak, meglepetésnek nem az a lényege, hogy te neked legyen jó, hanem az, hogy annak, aki kapja.
Itt te vagy az aktív tevékeny fél aki oylat cisnál amit a másik nem szeretne. Emiatt itt te vagy az, akinek változtatni kell. Meg az egyetlen aki változtatni tud, elvégre az, hogy meg vagy lepve, az nem aktív tevékenység.
És amúgy igen, ahogy előttem írták, középút lehetne az, hogy hetekkel korábban leped meg őt a kész programmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!