Másnak is görcsbe ugrik a gyomra,ha valaki közli, hogy beszélni,akar vele,vagy egy az csak nálam jelentett mindig valami rosszat?
Szerintem ez azért egy eléggé ráutaló magatartás, hogy kellemetlen, privát beszélgetés várható.
Vagy ki leszel rúgva, vagy szakítanak veled, vagy le fognak cseszni.
Amennyiben nem ilyesmi van, szerintem a másik fél a szociálisan esetlen.
"Nem lehetne, hogy most mondjad?"
Ilyen egyszerűen háritsd el
Én siman elutasitom az ilyeneket hogy ugyis tudom mivel akar zsibbasztani es nem megyek bele.
Mikor meg a főnök hiv(akkor ugye kötelező meghallgatni a barmot) hogy fenyegethessen meg oltogathasson, az is nekem kb mérhetetlen szánalmas, hogy neki szuksege van arra, hogy dolgozókat fenyegessen, mert nem képes kulturáltan asszertiven beszélni, célokat eredményeket tisztelettel tisztességel elérni a paraszt. Csak visszaélve a státuszával. Ez nekem mérhetetlen proli, szánalmas, es igazábol nem engem kéne itt kirugni ha olyan van, hanem aki nem tud egyuttműködni, csak zsarolosan nárciskodni, mert egy sötét barom. Nincs mögötte tudás.
Pofázni mindenki tud, a c.gányok is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!