Jogosan haragszok? Mi itt a helyes döntés ?
A haverommal kezdődött és a feleségével. Gyakorlatilag fél év alatt milliomossá tettem őket…úgy hogy közben nekem ebből nem sok hasznom volt. Az én tudásommal és az én kapcsolati körömmel valósult ez csak és kizárólag meg. Cserébe csak annyit kértem hogy egy jó munkahelyre rakjanak be mert ezt az életvitelt nem akarom tovább folytatni.
Itt a flegmázás meg a vicces le nézelődés volt a jutalom..egyenként a felesége gerjeszti a problémákat nem a haverom de ez akkor is túl ment minden határon tegnap.
Most itt nem csak erről van szó ők is sokat tettek értem amúgy de ez kb vicc kategória. Miattuk mert lattam hogy szar helyzetben voltak kockáztattam a szabadságom..a nyugalmam és az időmet is.
Ha ennek az egésznek nem lett volna oka nem kezdem el. De így utólag hiába okoskodok.
Csak a rosszba kevertek bele, így is nagy hírnevem volt de most aztán ki tudja mit beszélnek a hátam mögött..de van egy olyan érzésem hogy ők csak a szemembe tisztességesek.
Nem ilyen apró pitiáner dolgokról van amúgy szó..nem arról hogy egy pici nézet eltérés, hanem így burkoltan megy a szarkeverés a hátam mögött.
Hazudnak is szerintem sok dolgot rólam (ez csak egy szimpla megérzés) nem biztos hogy így is van.
A haverom mondjuk általában a szememben is megmondja mivan..de most valami mást érzékelek.
Ebből egyébként egy komolyabb baj is simán keveredhet ebből az egészből. Ma reggel már veszekedtem egyet velük hogy ez így elég vicces amúgy hogy hülyére próbálnak nézni de konkrétan nem mondtam ezzel kapcsolatban semmit ..erre nyilván azonnal ment a magyarázkodás miért nem.
Meg az ilyen tessék lássék akció.
Nem vagyok én sem hibátlan..én is nagyon sokszor megsértettem őket. De úgy érzem hogy mérhetetlen mód ki vagyok használva..nem kérek én abból a pénzből semmit úgysem tudják amúgy kezelni. nem erről van szó csak egy k..va munkahelyet kértem.
Itt nem az a kérdés mit kéne velük kezdenem. Hanem hogy ezt még szóvá tegyem e mielőtt elküldöm őket a p..ba vagy csak lelépek
Szerintetek várjam meg mi lesz ennek a vége csak azért is. Vagy egy az egyben ne is beszéljek velük többet? Vagy szó szerint ezeket a dolgokat megmondjam (mindent) mi lenne itt az ésszerű döntés ?
Mert ha viszont én nem keresem őket akkor ok keresnek engem..és ennek nem nagyon látom a véget 32 f
Ha ÖKET képes voltál milliomossá tenni, akkor magad miért nem ?
Az egész elég értelmetlen sztori
Szerintem ez kamu. Ha megteheted, miért mást teszel gazdaggá és nem magadat, és adsz neki jó állást.
Ha segítettél is neki bármivel, és vele csináltatod, akkor gyanús, higy te nem tudtad volna megcsinálni azt a dolgot.
Végezetül: "hülyére néz" - addig néz amíg hülye nem leszel...már nem kell néznie és aki így fogalmaz, nem nézem ki belöle, hogy valami olyan nagy dolgot talált ki. Sokkal inkább lehetett valami ötleted, amit a haverod tovább gondolt, te meg el vagy tévedve, azt hiszed, hogy minden a te ötleted volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!