Nehezen döntők, vacillálók! Miért nehezek számotokra az életetekkel kapcsolatos döntések? Miért nehéz számotokra a döntéshozás?
Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akik rendelkeznek már valamennyi önismerettel, és tudják magukról, hogy a fontos döntéseik előtt mindig krízisbe kerülnek: mi ennek az oka?okt. 18. 18:38
1/5 anonim válasza:
Általában az, hogy
1, vagy túl sok választási lehetőség van és frusztrál,
2, vagy kettőből kell választani és amiatt aggódom, hogy nem a megfelelőt valasztom és mi lett volna, ha a másikat választom.
2/5 anonim válasza:
Mert maximalista vagyok és mindig is nagyon sokat agyaltam
Valamint mindent vagy semmit típus is vagyok
3/5 anonim válasza:
Tartok attól, hogy rosszul döntök és a másik/egy másik opcióval (sokkal) jobban jártam volna. Hajlamos vagyok mindent túlgondolni, túlagyalni.
4/5 anonim válasza:
Legfőképp anyagiakkal kapcsolatos emlékek, hogy nem az volt gyerekkoromban se és utána se hogy á, nem baj, majd veszünk másikat, vagy majd ott veszünk valamit helyszínen, vagy legfeljebb megyünk a 3-szoros árért. Szóval sokszor kellett a költségeken sakkozni, és nyilván az el tudja játszani a cool laza csávót/csajt aki füttyent egyet és minden fizetve van.
5/5 anonim válasza:
Mert már jópárszor megszívtam akármivel amibe belekezdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!