Nem tudok dönteni?
Autószerelő szakon vagyok középiskolában és szeretném is ezt csinálni, de az osztálytársak elég szarok. Azt hiszik magukról, hogy ők a valakik. Persze van aki nem de abból nem sok van.Szerintem mi kaptuk a legjobb tanárokat. De az osztàlytársak miatt gondolkoztam azon, hogy átíratkozok logisztikára. De ott meg a Tanárok sz@rok és az osztály is szerintem. Én inkább a magamfajta gyerekekkel szoktam lenni (csendes, visszahúzódó). A jegyeim jók de az osztályátlag kb 2,5 és a többiek úgy vannak vele, hogy "elég a kettes" nekem viszont nem elég a kettes.
15/F
Ha pontosan tudod, mit akarsz majd melózni, a tanárok is jók, akkor sz@rd le a bugyuta osztálytársakat, a célodat tartsd szem előtt. Barátkozz az egy-két csendesebb sráccal, meg a régi haverjaiddal.
A középiskola alapvetően arra van, hogy megalapozd a későbbi munkádat, életedet. Persze, jobb lenne, ha még a közösségben is jól éreznéd magad, de ha nem, istenem, így alakult. Nem az egész napot kell velük töltened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!