Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi gyakori, hogy valaki...

Mennyi gyakori, hogy valaki nem visel zoknit egyáltalán?

Figyelt kérdés
Múlt hétvégén fent voltunk egyik ismerősömnél, és volt egy srác is aki amúgy teljesen normálisan átlagosan volt felöltözve, csak mezítláb volt végig. Azt hittem h leöntötte a zokniját, vagy valami, meg is kérdeztem tőle és azt mondta hogy évek óta nem visel zoknit mert így szeret lenni. Nem akartam bunkó lenni szóval nem kérdezősködtem többet. Egyébként tök normális volt, semmi más fura nem volt benne csak ez. Ti találkoztatok már ilyennel, tudtok ilyen emberről?

tegnap 17:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Autistáknál pl gyakori, hogy nem tűrnek meg ott textilt. Előfordulhat, bár személyesen nem találkoztam még ilyennel.
tegnap 17:33
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Otthon a lakásban normális, ha viszont a cipőhöz se vesz fel, mikor elmegy valahova, az hosszútávon rohadtul nem egészséges. De ő tudja. Az ő lábfeje fog tönkremenni. Azonkívül ha valahova elmegy vendégségbe, egy idő után sehova sem fogják hívni, mert más lakásában mezitláb lenni meg szimplán tahóság, + a meztelen lábfejnek gyakran bukéja is van, amit nem mindenki akar szagolgatni.
tegnap 17:59
 3/15 anonim válasza:
86%
Jelentem, itt vagyok. Régebb óta nem volt rajtam sem zokni. Nagyon szeretek mezítláb lenni, nálam ez az indíttatás. Ezt az autistásat én is hallottam már egyébként. Higiéniát meg lehet oldani, néhány dologra kell jobban odafigyelnem, és nincs kellemetlen szag egyáltalán. Volt aki engem is furának tartott emiatt, de nem igazán érdekel mások véleménye. Aki ismer, az megszokta, ezen kívül teljesen átlagosnak tartom magamat. 24F vagyok amúgy.
tegnap 18:10
 4/15 anonim válasza:
77%
Előző vagyok, bocsi nem úgy értettem hogy én voltam az a srác. :D Nekem is volt ilyen beszélgetésem, de nem mostanában :D
tegnap 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
59%
Nem
tegnap 18:46
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Nőknél viszonylag gyakoribb, hapsiknál nem annyira. 1-2 lábmániásnál viszont szerintem "alap"-nak gondolja a témát.
tegnap 19:09
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem viselek zoknit, mert nem szeretem. Ennyi az oka.

Meg egy időben volt elég komoly körömgombám - kösz, uszoda -, és azóta különösen nem viselem el.

Cipőhöz felveszek, de itthon sohasem.

Szerencsére HO-ban dolgozom, szóval nem "kötelező minden nap napi 10 órában" hordanom.

tegnap 19:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én papám mindig mezítláb járkál télen is, vagyis papucsban de nincs zokni a lábán, azt mondja a mezítlábas lét egészséges. Mamám üvölt vele: Vegyél már fel zoknit Józsi, megfázol!
tegnap 20:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Apósom sem hord évtizedek óta. Mondjuk ő naponta váltogatja és ha kell, kb naponta is kimossa a cipőit legalább (amitől gondolom, hamarabb tönkremennek). Szerintem ez maximum így higiénikus, mert valamennyire mindenkinek izzad a lába (tudom, itt a gyíkon senkinek), amit a zokni szív fel és azt azért egyszerűbb naponta cserélni és kimosni, mint a cipőt. Ha napokig, hetekig ugyanabban a mosatlan cipőben rohasztja valaki a lábát zokni nélkül, az számomra gusztustalan.
tegnap 23:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Öltözőben télvíz idején szóba került, mert az egyik nő nem hord zoknit. Cipőbe sem, télen sem.
ma 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!