Mennyire gyakori az ilyen eset, hogy egy viszonylag gyakori autóba nem lehet kapni egyáltalán egy ilyen fontos alkatrészt?
Olvastam egy FB csoportban, hogy a 2012-es Renault Clioba bizonyos tipusú motorhoz, nem lehet egyáltalán kuplungszettet kapni, se utángyártottat,se gyárit, leghamarabb 2025-ben lesz. Többen is írták szóval nem kamu.
Nekem ez megdöbbentó, azért ez nem olyan ritka autó egyáltalán , sőt!
Mi lehet ennek az oka, illetve más autónál is elő szokott fordulni ilyen?
"Többen is írták szóval nem kamu."
Na akkor mondjál már egy konkrét motortípust, amibe nincs, had nézzünk már utána, majd akkor elhisszük!
Tudod kérdező, itt vannak némi ellentmondások, pl ha erre a motorkódra keresek, akkor Renault Modust dob ki elsőre,1-2 tuningcég oldalán. Persze lentebb van olyan, hogy Clio3 Grandtour, csak azért érdekes, hogy ha megnézem az Unix oldalát, és össze Clio minden évjáratát kiválasztva nem is létezik ilyen motorkód, szóval inkább az a gyanús, hogy ez valami elírás lehet, mer Pl: D4F 740, D4F 764 motorkódok vannak. tehát az F után van egy szóköz.
Tehát itt már elsőre nem is az a kérdés, hogy nem lehet kapni, hanem, hogy az autóboltok rendszerében nem is létezik ilyen motorkód, így első körben egy márkakereskedőnél kellene zörögni a tulajoknak, hogy ez most milyen motor is valójában? Lehet ők tudják is.
Valószínűleg a magyarországi alkatrész rendszerbe, a teljesítménye alapján meg ez D4F784 motorkóddal került be
Akkor pedig ez lesz az szerintem:
#7 A videó alatti kommenteknél írta valaki Olaszországból, hogy bement az ottani Fiat szervizbe, és előtte nem sokkal cseréltek egy 500-asok ilyen munkahengert, és többet csináltak már. Írta a Kopasznak, hogy kellene alvázszám, és az alapján tudnak neki küldeni. Szóval Olaszban van hozzá alkatrész ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!