Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire gyakori multicégeknél...

Mennyire gyakori multicégeknél, hogy a látszat kedvéért vagy egyáltalán nem tanítanak be?

Figyelt kérdés

Én tavaly nyáron kezdtem és nesze semmi fogd meg jól infódömpingeken, meg ppt felolvasásokon kívül nem igazán volt gyakorlatias betanításom és tartok tőle, hogy nem lesznek elégedettek a munkámmal. Konkrétan egy hónapig nem volt hozzáférésem semmihez sem, hirtelen szembesülés azzal, hogy valszeg azt várják, hogy csináljam magamtól ezen a ponton stb.

Más is így van ezzel igazából és nem valószínű hogy javulna a helyzetem, mert hát eddig is valahogy elevickéltem? Vagy szerintetek érdemes lenne elkezdenem keresni, mert jó eséllyel találok jobb közeget magamnak, ahol segítenek és jobban magaménak is érezhetem a munkámat, mert lehet azért olyan helyeket is találni?

jan. 17. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Attól függ mi a munka, mit várnak el, mi az amit Te úgy érzel hogy kéne jobban tudni akár stb.
jan. 17. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
BT?
jan. 17. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Gyakori, szinte mindenhol ez a helyzet. Senkinek sincs se ideje, se motivációja az újakat pátyolgatni. Ha van konkrét kérdésed, akkor menj oda a régebbi arcokhoz, egyébként pedig majd jön a tudás, ha elkezded csinálni. Az nem tragédia, ha hibázol, mindenki volt kezdő, meg fogják érteni.
jan. 17. 23:55
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
De te ezt kommunikáltad ez idő alatt rendszeresen? Nyilván nem jó ha semmi időt nem szánnak erre, de lehet hogy elvárják az önállóságot legalább annyira hogy elkezdj magadtól utánamenni dolgoknak ha kell a munkádhoz. Ha egy hónapig nem férsz hozzá a rendszerekhez amivel dolgozni kell, arra pár naponta rá kéne kérdezni, ha nincs meg továbbra sem akkor mondjuk egy szinttel feljebb eszkalálni. Fura nekem hogy mondjuk 1 hónap után rájösz hogy amúgy semmit nem csináltál még.
jan. 18. 02:59
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

Egy hónapig nincs hozzáférésed semmihez, de te csak ülsz és hallgatsz. Gondolom elmondták, hogy mi a munkád, ha valami nem világos majd kérdezel.

Csoda hogy fizetést kaptál...

jan. 18. 04:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Amikor a kiflihez mentem dolgozni egy nap erejéig beosztottak egy futár mellé. Másnap már teljesen egyedül kellett mindnent csinálnom. Azt sem mondták el, mi a tankolókártya kódja és pont szerencsém volt, hogy volt a kasszánál egy másik kiflis, aki elmondta. Különben nem tudtam volna tankolni.

Annyi elég is volt abból a melóból.

jan. 18. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!