Mennyire gyakori multicégeknél, hogy a látszat kedvéért vagy egyáltalán nem tanítanak be?
Én tavaly nyáron kezdtem és nesze semmi fogd meg jól infódömpingeken, meg ppt felolvasásokon kívül nem igazán volt gyakorlatias betanításom és tartok tőle, hogy nem lesznek elégedettek a munkámmal. Konkrétan egy hónapig nem volt hozzáférésem semmihez sem, hirtelen szembesülés azzal, hogy valszeg azt várják, hogy csináljam magamtól ezen a ponton stb.
Más is így van ezzel igazából és nem valószínű hogy javulna a helyzetem, mert hát eddig is valahogy elevickéltem? Vagy szerintetek érdemes lenne elkezdenem keresni, mert jó eséllyel találok jobb közeget magamnak, ahol segítenek és jobban magaménak is érezhetem a munkámat, mert lehet azért olyan helyeket is találni?
Egy hónapig nincs hozzáférésed semmihez, de te csak ülsz és hallgatsz. Gondolom elmondták, hogy mi a munkád, ha valami nem világos majd kérdezel.
Csoda hogy fizetést kaptál...
Amikor a kiflihez mentem dolgozni egy nap erejéig beosztottak egy futár mellé. Másnap már teljesen egyedül kellett mindnent csinálnom. Azt sem mondták el, mi a tankolókártya kódja és pont szerencsém volt, hogy volt a kasszánál egy másik kiflis, aki elmondta. Különben nem tudtam volna tankolni.
Annyi elég is volt abból a melóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!